Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 és lány 31 éves férfi Lehet ebből valami komoly?
Néhány hónapja randizok egy férfival. Azt érzem, hogy nem csak 'annyira'kellek neki.
Heti 1-2x találkozunk, mivel ő dolgozik, én meg még suliba járok. Nagyon jól érzem magam vele, de kétségeim vannak a korkülönbség miatt.
Más életszakaszban vagyunk nyilván.
Én most pattanok ki az iskolapadból, ő pedig már bejárta a fél világot. Nemrég költözött vissza az országba.
Már el akar kötleződni, stb.
Nagyon hasonló habitusú emberek vagyunk. Nem volt még probléma a korkülönbség miatt. Érzem, hogy ez működhet köztünk, akár hosszútávon is.
Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?
19 évesen kiélted magad?
34 évesen én is kavartam egy 18 éves lánnyal.
De az csak szex volt,nem is akartam tőle többet.
Nyilván a kiéltem magam fogalomból mindenki magából indul ki.
Rengeteget buliztam, de nem vágyom már rá. Meguntam a rövid ideig tartó kapcsolatokat, stb.
"Én már kiéltem magam"
Azigen:)
Korodbelieket tanítok, bocsáss meg, de ebben az életkorban még nagyon gyerekes mindenki. De ez így normális!
Itt nem csak arról van szó, hogy sokat jártál tinidiszkóba, hanem minden más élettapasztalatról... Viselkedés, emberi kapcsolatok, érzelmek kezelése, emberismeret, önismeret. Ha nem akarsz egyetemre menni, akkor is a szakma tanulása, pályaválasztás, munkahely keresés.
Én azt látom, hogy sok idősebb férfi azért választ fiatal lányt, mert azt gondolja, hogy könnyebben tudja irányítani, vagy mert a korban hozzá illő nőknek ő kevés lenne.
É is egyetértek azzal, hogy vigyázni kell azzal, hogy milyen képet mutat a másik. Persze, hogy mindenben egyetért veled, ha el akar kábítani téged.
Harmincas nőként számomra hihetetlen, hogy a korombeliek közül bárki is rá tud nézni egy 19 évesre úgy, mint potenciális partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!