Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 és lány 31 éves férfi Lehe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 és lány 31 éves férfi Lehet ebből valami komoly?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja randizok egy férfival. Azt érzem, hogy nem csak 'annyira'kellek neki.

Heti 1-2x találkozunk, mivel ő dolgozik, én meg még suliba járok. Nagyon jól érzem magam vele, de kétségeim vannak a korkülönbség miatt.

Más életszakaszban vagyunk nyilván.

Én most pattanok ki az iskolapadból, ő pedig már bejárta a fél világot. Nemrég költözött vissza az országba.

Már el akar kötleződni, stb.

Nagyon hasonló habitusú emberek vagyunk. Nem volt még probléma a korkülönbség miatt. Érzem, hogy ez működhet köztünk, akár hosszútávon is.

Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?

jan. 19. 12:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
50%

20

"Az a nok szegyene ha 30 évesen egy 30 as ferfit kevesnek tartanak"

Nem a kor miatt, hanem mert egy harmincas embernek mások az igényei. Ami 19 évesen elmegy, az lehet 30 évesen ciki.

jan. 19. 17:29
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt a kiélte-e magát dolgot. Nem mindenki vágyik arra, hogy a fél város megdugja. Igen, a szingli létet is érdemes megtapasztalni, ahogy egy szakítást is, minden ilyesmivel okosabb lesz az ember. Én is olyan vagyok, aki tini kora óta fix kapcsolatot akart, így is tettem. Kettő férfival voltam a párom előtt, vele 21 évesen jöttem össze. Kiegyensúlyozott, kielégítő a szexuális életem, pedig nem éltem ki magam úgy, ahogy sokan jónak gondolják. Ne erőltessük egymásra ami szerintünk ideális.
jan. 19. 18:30
 23/48 anonim ***** válasza:
41%
Csipagéppel nem jönnék össze. Úgy gondolom a palid annyira sikertelen volt a nőknél, hogy beérte egy fiatal egyben manipulatív emberrel.
jan. 19. 21:51
 24/48 anonim ***** válasza:
24. Persze az a no egybol naiv aki 10-12 evvel idosebbel jon ossze. A maivilagban mar az fura ha egy fiatal no kepes parkapcsolatba kerulni es nem a disco meg a hetkoznapi pialas az elete es a pawa fiuk utani koslatas.
jan. 19. 22:09
 25/48 anonim ***** válasza:
39%
Ez is egy nézőpont. Attól még csipa. Saját egszisztencia (Lakás) mellett, hasonló színvonalú társ érdekel. Talán anyagias vagyok, de a világ ilyen. Így védem ki az aranyásókat. A pénztárcám idővel hálás lesz, amiért most így gondolom.
jan. 19. 22:15
 26/48 anonim ***** válasza:

26

19 évesen is lehet lakást kapni, örökölni.

Inkább a belső érettség lehet fontosabb.

jan. 19. 22:52
 27/48 A kérdező kommentje:

Nem örökölni szeretnék, vagy aranyásó lenni. A koromhoz képest érettnek mondanak. Sose vágytam arra, hogy a fél város átmenjem rajtam. De amennyire ki akartam élni magam, kiéltem.

A barátom is egy palpraesett ember. Simán megállná a helyét a korbalei nők mellett is.

Szó nincs arról, hogy csak a fiatal lánykáknak lenne elég...

A pénz részéről pedig annyit, hogy van munkám, nem kérek pénzt semmire. XDDD Ennyit a nagy aranyásó énemről

jan. 20. 01:19
 28/48 anonim ***** válasza:
30%

A legtöbb "hajléktalan" csaj akkor is a lakásra megy. Kizárt dolognak tartom, hogy a kérdezőnek lenne saját lakása.

A palijának sincs úgy gondolom. Akkor nem ment volna külföldre dolgozni. Nekem is 34 éves koromra sikerült összehozni egy újépítésű lakóparki lakást. Ma 31 éves fejjel nem álltam volna rá készen. Főleg, hogy így eszálltak az árak. Mindenki maradjon a saját szintjén!

jan. 20. 07:53
 29/48 Senior Séf ***** válasza:
47%
Egy ilyen pár volt, akiben nagyon bíztam. Évekig rendben is voltak. Talán 15 év is eltelt, amikor a csaj hozzám lett beosztva, és éjszaka felkínálkozott. Azóta, úgy tudom, elváltak. Pedig nagy szerelem volt.
jan. 21. 18:46
 30/48 anonim ***** válasza:
71%
Azert 13 ev nem annyira sok , hogy kihasznalas legyen.
jan. 21. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!