Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 és lány 31 éves férfi Lehet ebből valami komoly?
Néhány hónapja randizok egy férfival. Azt érzem, hogy nem csak 'annyira'kellek neki.
Heti 1-2x találkozunk, mivel ő dolgozik, én meg még suliba járok. Nagyon jól érzem magam vele, de kétségeim vannak a korkülönbség miatt.
Más életszakaszban vagyunk nyilván.
Én most pattanok ki az iskolapadból, ő pedig már bejárta a fél világot. Nemrég költözött vissza az országba.
Már el akar kötleződni, stb.
Nagyon hasonló habitusú emberek vagyunk. Nem volt még probléma a korkülönbség miatt. Érzem, hogy ez működhet köztünk, akár hosszútávon is.
Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?
20
"Az a nok szegyene ha 30 évesen egy 30 as ferfit kevesnek tartanak"
Nem a kor miatt, hanem mert egy harmincas embernek mások az igényei. Ami 19 évesen elmegy, az lehet 30 évesen ciki.
26
19 évesen is lehet lakást kapni, örökölni.
Inkább a belső érettség lehet fontosabb.
Nem örökölni szeretnék, vagy aranyásó lenni. A koromhoz képest érettnek mondanak. Sose vágytam arra, hogy a fél város átmenjem rajtam. De amennyire ki akartam élni magam, kiéltem.
A barátom is egy palpraesett ember. Simán megállná a helyét a korbalei nők mellett is.
Szó nincs arról, hogy csak a fiatal lánykáknak lenne elég...
A pénz részéről pedig annyit, hogy van munkám, nem kérek pénzt semmire. XDDD Ennyit a nagy aranyásó énemről
A legtöbb "hajléktalan" csaj akkor is a lakásra megy. Kizárt dolognak tartom, hogy a kérdezőnek lenne saját lakása.
A palijának sincs úgy gondolom. Akkor nem ment volna külföldre dolgozni. Nekem is 34 éves koromra sikerült összehozni egy újépítésű lakóparki lakást. Ma 31 éves fejjel nem álltam volna rá készen. Főleg, hogy így eszálltak az árak. Mindenki maradjon a saját szintjén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!