Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 és lány 31 éves férfi Lehe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 és lány 31 éves férfi Lehet ebből valami komoly?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja randizok egy férfival. Azt érzem, hogy nem csak 'annyira'kellek neki.

Heti 1-2x találkozunk, mivel ő dolgozik, én meg még suliba járok. Nagyon jól érzem magam vele, de kétségeim vannak a korkülönbség miatt.

Más életszakaszban vagyunk nyilván.

Én most pattanok ki az iskolapadból, ő pedig már bejárta a fél világot. Nemrég költözött vissza az országba.

Már el akar kötleződni, stb.

Nagyon hasonló habitusú emberek vagyunk. Nem volt még probléma a korkülönbség miatt. Érzem, hogy ez működhet köztünk, akár hosszútávon is.

Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?

jan. 19. 12:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

A sok relatív fogalom. Ahol egyértelműen a tipikus korosztályos gondolkodásbeli különbségek jönnek elő, azoknál sok a 12 év különbség. Akiknél meg nem, azoknál nem sok.

tegnap 10:55
 42/45 anonim válasza:
74%
Óriási hülyeségeket írnak Neked itt, de ne ezzel foglalkozz, azt ami a helyes, neked kell tudni! Nagyon jól működhet a korkülönbség igazán nem számít az én feleségemet 17 évesen ismertem meg és már 2 gyerekünk van és 20 év van közöttünk! Minden rendben minden téren!
tegnap 13:48
 43/45 anonim ***** válasza:
Simán lehet, de ezt neki is ki kell mondania.
ma 10:54
 44/45 anonim ***** válasza:
42. Elszeretted mastol penzel..
ma 12:04
 45/45 A kérdező kommentje:

Kárörvendő vagy.

Minden nap beszélünk, és a te szavaiddal élve töbször is megdugott.

Jelenleg beteg vagyok.

Ő ápol az utóbbi pár napban.

Nem lépett le, ne reménykedj.

De aranyos tőled.

Minden jót.

ma 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!