Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet így valakim? (bőv. Lenn)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így valakim? (bőv. Lenn)

Figyelt kérdés
Noshát,a kérdés adott..Olyan fiú vagyok,aki nem követi a trendet,nem áll be ugy mond a sorba,a mai disco zenéket nem is hallgatom,elég mély érzésű vagyok,szeretem a rockot,szabadidőmbe ha persze ki is jön rajtam,kiirom magamból az érzéseim vers formában.Tehát se az emot nem követem,se semmi mást,csak egy kis vékony pajeszom van,és egy gombostünyi fekete fülbevaló.:)De ugye nem is igen járok el sehova.Sajnos az élet ugy hozta,hogy csalódnom kellett,viszont a körülöttem lévő lányokat lelkileg nem látom elég fejlettnek..ugy értem vihognak a semmin,disco ide oda,nyávogás,és ezeket nem preferálom :) előbb a lelket nézem meg egy nőnek,fontos kedves,őszinte,és a szerelmet is ugy fogja fel mint a világ legnagyobb kincsét,amit mindig is ápolni kell,és nem kiprobálni még x fiut,hogy felnőjön hozzá és ugy hozzáállni hogy a szerelem csak fizikai kielégülés semmi más,és csak jó ha van melletted valaki,de csak ennyi.Én eztláto m és nem tudom hogy valaha megtalálom-e a párom,mert belsőre nagyon érzékeny vagyok,és előbb azt keresem,utána külső.. Várnom kell még vagy létezik ilyen? mert itt nem igen látok ilyesmit :) Köszi előre is! 19/F

2012. okt. 13. 19:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ismert..hát nem tudom..nem vágyok arra,csak az érzéseimet kivetiteni versként ha rámjön,és ugy akarom átadni,hogy más is érezze azt az adott érzést,ami kavargott bennem és kiirtam :) A facebookom meg tény nem saját néven van,de nem szeretem a nevem,csak ennyi az igazság :)
2012. okt. 15. 22:43
 12/13 anonim válasza:

Én megmondom az őszintét, pontosan ugyanolyan természetű voltam 19 évesen, mint most te, csak egy pár apróságon változtattam: próbáltam felvenni a csajok stílusát pl: olyanokról beszélgettem velük ami egy férfit nem feltétlen érintene, legyen az bevásárlás (nyugi, nem shopping, hanem "budget" szerűség) vagy romantika :D másik példa a változásomra: próbáltam az általam szeretett lányt kényeztetni, de mégsem voltam papucs! meg kell találni az átmenetet. Ne félj, ez nem rossz hír, mert most van egy gyönyörű feleségem, 2 lányom és 2 ikerpár fiam, és boldogan élünk, már 8 éve! Persze a házasélet sem olyan rossz, vagy 2-3 naponta ;)

32F

2012. okt. 17. 15:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Azta :) Gratulálok!:) de azis lehet hogy nagy szerencséd volt a hölgyeménnyel,nekem is szerencsém volt,csak jött egy nagyon nagy táv,és igy nekem idegileg is nehéz volt,hiányzott,ő meg valahogy egyik naprol kiszerett másikra..persze vannak terveim több év,tanulok és lehet kimegyek utána,de addig majd meghuzom magam egy albiban ott..kiderül:) Azt szabad kérdeznem,hogy a szerelem még meg van vagy csak a szeretet dominál nálatok? Lhet ha szükséges,majd kérek tőled tanácsot :P ;)
2012. okt. 17. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!