Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Lenn bővebben.
Kisajátít magának. Nem is szeret, mert ha szeretne, akkor megengedné, hogy csináld, amit akarsz.
Mondd el neki, hogy szükséged van kikapcsolódásra. Ha nem érti meg, akkor hagyd el. Az ilyen nem érdemel meg, mert nem emberként kezel, hanem tárgyként.
Nem szeretnélek téged megijeszteni,pláne azt nem,h befolyásoljalak téged...de elmesélem az én történetemet neked...
Az első barátom 16 éves koromban jött el (mindenhogy az első volt) akivel egy évig jártam,mert nem bírtam elviselni..pontosan ugyanolyan volt mint a te barátod,kisajátított magának,uralkodott felettem,megmondta mit csináljak,nem bírta elviselni a fiú haverjaimat(akiket mellesleg ezer évvel hamarabb megismertem mint őt),nem volt mindegy neki milyen ruhákat veszek fel,ha sexy-sen öltöztem fel akkor meg az volt a baj,mert más fiúknak akarok tetszelegni,meg had ne soroljam...megelégeltem és szakított velem...nah most,azóta is zaklat,már az exanyósom is,és ez még hagyján de még az unokatestvére is,aki mellesleg a "barátnőm" volt és az osztálytársam is...miatta is zátonyra futott a kapcsolatunk egyrészt...a kapcsolatunk elején azt mondta,soha nem kérne tőlem vissza semmit amit adott...most meg követeli az ezüst karkötőtől kezdve,a ruhákat mindent...mindent amit csak vett nekem és adott...kezet igaz soha nem emelt rám,de volt h úgy megszorította a karom,h be is lilult elég durván és fájt...volt ilyen szaggatott farmergatyám,elkezdett velem ordibálni,h én azt,h képzelem,h én azt felveszem,ilyen szégyenben nem fog megjelenni velem...
szval összefoglalva...ugye nem komolyan gondoltad,h ő lesz az életedben az első és utolsó? Mert ha ez a személy lesz a férjed,hát gratulálni tudok a kitartásodhoz...annyi férfi van még a világon aki megbecsülne téged és tenyerén hordozna,ne vond meg ezt az érzés és boldogságot magadtól :)
Mindenesetre sok szerencsét,és bocsi a prózért...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!