Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem...a barátom haverja már nem barátként viselkedik velem...nagyon sok mindenből észrevettem... Ez szinte egyik napról a másikra történt... Egy hete még semmi olyat nem vettem észre... Nem is gondoltam volna ilyesmit.. De ez az érzés eszméletlenül rossz! Szeretem a barátom..vannak a kapcsolatunkba hullámvölgyek de eddig mindig túl voltunk rajta..sőt volt egy hasonló sztori is..de a mostani még durvább. Ezzel a sráccal meg tök jól kijövök..hasonló a gondolkodása mint az enyém..és az a helyzet hogy nekem ez hogy így viselkedik egyáltalán nem rosz pedig annak kellene lennie..nagyon gáz ez az egész..Nem akarom ezt csinálni a barátommal, de egyszerűen ez csak jött és megtörtént.. És már nem tudom mit csináljak..Járt már valaki hasonló cipőben? Adhatnátok tanácsokat! Csak az értelmes kommenteket várom! Köszönöm!
2012. aug. 5. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőstény vagy?
2012. aug. 5. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
En mar voltam igy,aztan a baratsagbol szerelem lett,az elmult szerelembol pedig baratsag! Ulj le,es tisztazd oszinten magaddal,hogy ki irant mit is erzel,mielott valami butasagot csinalsz,vagy esetleg egy nagy balhet a ket fiu kozott!! Legy mindig oszinte,vallald nyiltan erzeseidet!!
2012. aug. 6. 00:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne... Nem régóta van ez,az is lehet, hogy idővel lecsillapszik ez az egész.. De ha nem és már biztos leszek a dolgokba akkor lépni fogok...
2012. aug. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!