Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én ezzl mit csináljak? (többi lenn)
Figyelt kérdés
fél éve vagyok vele, már ismerkedtünk egy KICSIT egymás testével. De most vmiért nem tudom miért nem akarok a testiségekkel foglalkozni. Nagyon nem vágyom rá. De a párom szeretné eléggé. Egy picit hagyta a témát és akkor nekem is megjött végre a kedven (1 hónapig nem találkoztunk és a testiségek picit sem hiányoztak) de most először igen. Aztán rákattant a ténára és megint nagyon elment a kedvem. Folyton azzal jön h miért lehet... És nagyon nem jön be az h erölteti a témát egyre kevesebb a kedvem :/ ez miért lehet? És miért erőlteti? Miért ilyen fontos neki ez? (mert fiú?)2012. júl. 23. 22:22
2/6 szelesoldier válasza:
Jól kérdezted, mert fiú. Ha még szűz ég a vágytól hogy belekóstoljon valami újba. Ha szereted add meg neki ezt az örömet és meglásd neked sem lesz éppen rossz érzés. Védekezzetek és csak szépen lágyan még az elején. Beszéld meg vele és fokozatosan meg fog jönni a kedved.
3/6 anonim válasza:
vajon miért, na vajon?? mert érezni akarja a szex édes élvezetét! amúgy meg szerintem te mélyen magadban nem is akarod ezt az egészet, sőt még azt is megkockáztatom, hogy nem vagy szerelmes belé. legbelül elítéled ezt az egészet, hogy rádakaszkodik, nem veled törődik, sokkal inkább a farkával, és szabadulni akarsz. és ilyenkor le is kell lépni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) én 15 a fiú 16 és csakis pettingről van szó! Szex szóba se jöhet még! És teljes mértékig szeretem és szerelmes vagyok belé nagyon! Lassan3 éve. Én csak nem értem miért fontos ennyire a testi kapcsolat neki. Én egy picit éretlennek érzem magam rá de nem tudom h vagy csak a szüleim befolyásolnak... Sztetek?
2012. júl. 23. 22:32
5/6 anonim válasza:
sztetünk megérthetnéd hogy a fiúknak ilyenkor óránként áll a farka, akkor nem tudom mit vársz. kívánják, érted? kanosak. be vannak gerjedve. de látom, te nem, te nem érzed ezeket, úgy hogy neked nem kell ezt csinálnod.
6/6 Vladislav83 válasza:
Vizsgáltasd meg a hormonháztartásod rendben van-e. Szerintem ez nem a leg természetesebb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!