Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vmi jó lekoptatós sms? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vmi jó lekoptatós sms? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Az ex nagyon megalázott.Lehívott nosztalgiázni.Azt hittem békülés lesz a vége,de a szex végén azt mondta,hogy ennyi volt,nem akar többet.Majd még ha akar,csörög.Nagyon megalázó volt és fájt!Tudom,hogy lesz még,h csörögni fog ha szexelni akar,de én ezt még egyszer nem akarom átélni.Szeretnék neki egy ugyanilyen bántó és megalázó sms-t küldeni.Kérlek titeket segítsetek!
2012. jún. 18. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Tanulj belőle.

Annak, hogy lesüllyedsz az ő szintjére nincs semmi értelme. Ne vegyél róla tudomást, nézd levegőnek. Ez valamennyire megalázó is, de mégsem annyira közönséges, mint kitalálni valami ócska dumát. Egyszerűen ne foglalkozz vele.

2012. jún. 18. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen felesleges szerintem, mert úgy sem veszi magára az ilyen...

De írhatsz neki pl. ilyet, hogy : " Bocsi, de én már nem szorulok nosztalgiázásra. "

2012. jún. 18. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Fú, de cink... Veled érzek. :)

Szerintem se süllyedj az ő szintjére - maradjon meg a tartásod. Próbáld meg azt a látszatot kelteni (bár nem tudom, mit mondtál neki az újrakezdési reményeidről), mintha Te is "csak szexre jó" kategóriába sorolnád a srácot.

2012. jún. 18. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba de ha már mindenképpen el akarod küldeni, mond neki, hogy: majd ha nosztalgiázni akarok, akkor keresek valakit akinek nagyobb, szerintem tuti szívbe megy. :D :D
2012. jún. 18. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Na hát ez őt nem hatja meg!Tisztában van a méreteivel és a tudásával!Vmi olyan kéne,hogy lekezelő legyen és fájjon neki!
2012. jún. 18. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:

mond neki hogy hol találkoztok aztán ne menj el hagyd várni a f*szba

ha felhív akkor mondd hogy még 5 perc

2012. jún. 18. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudlak sajnálni... ha voltál olyan hülye, hogy bedőltél neki, akkor ne sírjon a szád. Gondolkodtál volna előbb.
2012. jún. 18. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

10:23 nak igaza van!

tiltsd le a számát és felejtsd el örökre.

2012. jún. 18. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Mekkora ribi vagy!
2012. jún. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!