Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolat megnyerése? A többi a szituáció lenn!
Figyelt kérdés
Nem tetszik neki a romantika! Inkább az a szexuális fajta!
Nem tetszik neki hogy könnyen megkapható vagyok és minden téren tapasztaltabb nálam! Nem vagyok neki elég titokzatos és azt mondja inkább szánalmat keltek benne! Hogyan legyek számára nehezen megkapható? Mert ezt kéri! Mivel tudnám fölkelteni az érdeklődését? Még nem találkoztam vele amióta közöltem vele hogy szeretném szeretni de ő akar velem találkozni! Figyelek segítsetek!
2012. máj. 28. 21:52
1/4 anonim válasza:
Add magadat, ha az nem kell neki, akkor meg keress mást. igen nehéz, de ne veszítsd el se a tartásodat se a saját személyiségedet!
18/f
2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy a környéken sehol senki és senki más nem tetszik itt vagyok 25 évesen és még nem vólt lány ismerősöm mert mind megtagadtam! Nem akarok még 25 évet várni!
2012. máj. 28. 22:00
3/4 anonim válasza:
Ha nem akar találkozni,ne erőltesd....
4/4 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam! De mindegy pont most búcsúztam el tőle!
Nem tetszik hogy azt hajtogatja hogy milyen könnyen megszerezhet magának!
2012. máj. 28. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!