Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
igyekszek rövid lenni :D
nos a lényeg az hogy barátnőmel már rég óta együtt vagyunk nincs is köztünk semmi gond, na de hol a hiba akkor hát persze hogy az anyós jelölt :D ő mint megtudtam a hátam mögött nem igazán kedvel és olyan dolgokat mond rólam ami nem igaz és alaptalan legfőbb kép a pénzel van a baja ami ugyan csak nem igaz mert cigi és pia helyet bankba rakom azt a keveset is és ha tudok a lányának is veszek ezt azt (pl:nyaklánc virág csoki) én ugy istenesen elbeszélgetnék vele honnan vette ezeket a hülyeségeket :D csak barátnőm meg kért rá hogy inkább hagyjam én igyekszek de azért csak szúrja a szemem ez a dolog
Kérdés: na akkor most mitcsináljak ?? xD
Jobb ha megszokod,h az anyósod ilyen is lesz. Sok anyós rémisztő, idegesítő ismerős az érzés.
Amíg a lányával jársz, vhogy meg kell találnod a közös nevezőt, mert ha nem akkor jobb,h ha vállalod ezeket a dolgokat amiket terjeszt vagy mond.
Megszöksz, vagy megszoksz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!