Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy szerelmem.Már több,mint 4 éve vagyok belé szerelmes.Többen is kinézték őt,de félek elmondani,mert az egész osztály megtudja és kinevetnek meg majd kitudja még mit csinálnak...

Nagyon nyomul egy srácra talán szerelmes is belé...Akire nyomul ő is talán szerelmes belé,de kevésbé,mint a szerelmem...

Fontos,hogy nem járnak(!!)

És nem tudom mit tegyek szerintem nemet mondana rám....bár bízok az ellenkezőjébe de akkor is...

Nem mutat felém se szerelmet se barátságot se haverságot...

2012. ápr. 16. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mért vagy belé szerelmes? ( fogalmazd meg )
2012. ápr. 16. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha fontos, hogy ne járjanak, lépned kell. Nem tudod befolyásolni a gondolataidat, csak egy mód van (ami nem gerinctelen) hogy megakadályozd.
2012. ápr. 16. 17:12
 3/5 A kérdező kommentje:

külsőleg,belsőleg egyaránt tökéletes,elvarázsol.

gyönyörű,divatos és minden bejön.

Belsőleg se egy ribanc ,kedves,menő,önbizalmas,talpraesett,és tud házimunkát is végezni nem úgy,mint a mostanság a lányok..

akire nyomul fiatalabb nála,és szerintem egy kapcsolatba fontos,hogy a fiú/férfi legyen az idősebb.Osztályba szinte csak én vagyok idősebb nála.

2012. ápr. 16. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Megakadályozni?

Azt hogy?

2012. ápr. 16. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
mivel csak félóránként lehet választ írni üzenetbe is megbeszélhetjük...
2012. ápr. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!