Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel három hónapja együtt járok de a szüleim nem tudják. Vagyis ezidáig mivel kiderült..s kényszeritenek arra hogy szakitsak vele mivel ismerik s szegény családból származik...de én mindennél jobban szeretem..mit tegyek?2012. febr. 25. 14:20
1/6 anonim válasza:
fingj egy olyan büdöset, higy a csaláod kitagadjon.. és költözz a pasihoz!
2/6 anonim válasza:
Tarts ki melette ...elég érdekesek a szüleid ha ilyen miat tiltanak valakitől...egy idő után úgyis megunják majd
3/6 anonim válasza:
Jajj sajnálom,hogy ilyenek a szüleid.Ha eddig is titokba jártál vele,akkor ezután is.Ha kiderül,hogy még mindig együtt vagy vele,biztos nem fognak örülni.De a hozzáállásuk alapján már biztos voltak nézeteltéréseik veled szemben.Én a barátommal maradnék a helyedben:)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2012. febr. 25. 17:09
5/6 anonim válasza:
Alkonyat rajongó vagy? És hány éves? Három hónapja jársz a sráccal, és máris ő életed szerelme? Amúgy ha tényleg szereted, szeresd, de nehogy emiatt hozzá költözz, 3 hónap az semmi, semmit nem tudsz róla, ha ennyi idő után hozzá költözöl, kábé annyi ideig is fog tartani. Ráadásul ha szegény, hogy fog majd téged eltartani a szüleid helyett? Szerintem azért nem örülnek neki a szüleid, mert nem tartják valószínűnek, hogy a pasid valaha is felelősséget tudna vállalni érted, ahogy azt most ők teszik. És ebben igazuk is van. Szóval várjál még, és 20x gondold meg, mit teszel. Jó lenne amúgy tudni, hány éves vagy. Mert ha már 18 körül, akkor ideje lenne felkészítened rá a szüleidet, hogy fel fogsz nőni, és nem ők döntik el, mit csinálsz. Ha viszont 14 körüli, akkor bocs, de hülyeség leragadni egy pasinál csak azért, mert 3 hónapja szereted. A szerelem nem 3 hónapig, hanem évtizedekig tart, nem is tudhatod, hogy ő-e az igazi.
6/6 A kérdező kommentje:
5 éve szeretem..de három hónapja járunk..am 16 vagyok ő 17..szó sincs házzasságról..és ezt a szüleim is tudják s épp ezért nem értem hogy miért ellenzik..
2012. febr. 27. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!