Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe?
ajáld fel neki h költözzön oda hozzátok... kecske is jollakik káposzta is megmarad...
amugy a barátod egy ritka nagy tahó...
2011. nov. 20. 23:18
Hát én elég érdekesnek tartom a szituációt. Szerintem ha tényleg szeretne megértené a helyzeted. Na, meg hogy megszeretnél vele beszélni valamit és hajthatatlan.. egy párkapcsolatban fontos hogy a probléma megbeszélésénél mind a két fél nyitott legyen a másik felé..
2011. nov. 20. 23:18
Féltékeny az anyukádra (bármilyen furcsán hangzik). Bizonytalan önmagában, ezért azt akarja, hogy te erősítsd meg és bizonyítsd be a szereteted azzal, hogy lemondasz valamiről, ami neked nagyon fontos.
Ebbe természetesen nem szabad belemenned, nem szabad engedni, hogy zsaroljanak. Gondolkozz el azon, hogy ilyen éretlen és bizonytalan emberrel mire fogsz menni a jövőben - bocs, hogy ezt mondom, de ha nem sikerül megértenie, hogy miért rossz, amit csinál, akkor én harmonikus kapcsolatra nem számítanék vele.
2011. nov. 20. 23:32
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
Ennyire ne legyél már vak... és főleg h*lye nem, hogy egy flegma bunkó pasi miatt cserben hagyod az egyetlen édesanyádat! Mert pasiból lehet még több (sőt, jó eséllyel olyat is találhatsz, aki tényleg megért, és nem csak az önös érdekei hajtják), de édesanyából több már nem lesz.
És most lehet, hogy elvakít a szerelem, de ahol már most is ilyen gondok vannak... nem biztos, hogy erőltetni kéne. Én mit csinálnék a helyedben? Ezek után még én dobnám ki a pasit, mert számomra egy párkapcsolatban ilyen zsarolósdinak nincs helye. Pláne nem, ha az édesanyáról van szó.
2011. nov. 20. 23:45
Egyébként jól írja egyik válaszoló: ha szeretne, akkor úgy szeretne, ahogy vagy, és megértené, hogy neked - mint minden normális családban - fontos anyukád. Tudom, magadban már eldöntötted, hogy inkább behódolsz neki, csak azért tényleg gondold át, hogy biztos jó ötlet-e... mert ha most cserben hagyod anyudat, lehet örök életre bánni fogod, és azt már nem hozhatod helyre. És mindezt egy olyan pasi miatt, aki nem is érdemes a szerelmedre.
2011. nov. 20. 23:48
7/10 A kérdező kommentje:
Igen igazad van! Semmiképpen nem akarom anyát cserben hagyni! Ha szakít velem hát had szakítson. Köszi a kommentedet!
Szívesen, és bocs, ha kicsit durvára siekredett, de anyudat semmiképp ne hagyd magára, pont amikor a legnagyobb szüksége lenne rád! Nem ér annyit egy pasi sem.
2011. nov. 20. 23:54
9/10 A kérdező kommentje:
Nem baj annyira azért nem volt durva. Csak tudod az fáj leginkább hogy kezdek arra rájönni hogy én jobban szeretem öt mint ö engem és ő ezt kihasználja. Főleg az hogy nem érti meg azt ,hogy nem tudnék valahol élni nyugodtan vele miközben tudom hogy anyukám meg nyomorogna.Én úgy érzem neki inkább támogatnia kellene engem (nem anyagilag értem) mint hogy azzal fenyegetőzik hogy szakít velem. Ha rendszerint összeveszünk szinte mindig bennem ébreszt lelkiismeret furdalást is. Még akkor is ha tudja hogy nekem van igazam!
Csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól látod a dolgokat, és aki tényleg szeret, az melléd áll, és nem ellened fog játszani.
2011. nov. 21. 13:27
Kapcsolódó kérdések: