Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek a helyembe?
nem akartam megtalálni az igazit. még szórakozni akarok és persze a haverokkal együtt lógni de mégis megtaláltam azt a számomra tökéletes lányt akiről tudom hogy ő az igazi. de most nem akarok komoly kapcsolatot és amúgy sincs egymásra sok időnk így szakítottam vele. minden szabadidőmet rá szántam így nem tudtam foglalkozni azzal amit mindig is elakartam érni az életemben.de sajnos minden percben rá gondolok. Ti mit tennétek a helyembe? tudom hogy még ő is szeret
16/F
pont olyan vagy mint az első párbeszédben szereplő csávó:
http://www.youtube.com/watch?v=ma6JQ8a_IAo
Vakon kergeti az álmait, és nem veszi észre hogy megkapta az élettől ami neki kell, és eldobja az...
Hülye vagy fiam, ülj le elégtelen...
Ha szereted, ha ő az igazi eldobod pár buliért? Egy kapcsolat külömben se az örökös együttlétről szól...másra is juthat mellette idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!