Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mikor fogjátok felfogni, hogy igenis számít a pénz és az, hogy hogy nézel ki?
A nőknek férfias pasik kellenek, akik védelmező hatással rendelkeznek, ehhez pedig elengedetlen pl. az izom. Nem a kigyúrt állat izom, hanem egy rendes férfias izom. ( [link] kb erre gondolok) Az sem elengedhetetlen,hogy az arca jól nézzen ki és a bányarémet ne tudja felüldözni,hogy átvegye a helyét. Öltözködjön normális pl. ing+farmer, nem kell 10000Ftos ing meg ilyenek, de ne nézzen ki úgy,mint egy szakadt ... . Ha már el tudja magát tartani,mert felnőtt akkor mindent tegyen meg azért,hogy legyen pénze. Ne otthon siránkozzon,hogy jaj,deee rossz nekem brühühü nem csinálok inkább semmit, majd megnyerem a lottót és vígan fogok élni. Nem kell kinyalni a nő seggét,hogy naponta több 10.000 adsz neki ruhára, de ha már felnőtt férfi vagy tudd magad eltartani.
Ezek elkerülhetetlenek egy rendes kapcsolathoz. A nő is rendelkezzen egy rendes külsővel, ne legyen nagyravágyó és dolgozzon ő is meg mindenért.
félig egyet értek veled kérdező!
Mert nekem fordítva kb, ugyanez az igényem!!!
SZERENCSÉD VAN AMÚGY! Mert nem mondtad azt, hogy a férfi dolga h eltartson téged a 2 szép szemedért!
Nálam alap h ne csak én keressem meg a kenyérre valót és fizessem a számlákat a csajom meg meressze a pics@ját! :)
(persze változik kicsit ha van egy gyerek) De most nem erről van szó!
Szóval nekem is hasonlóak az igényeim a nőkkel kapcsolatzban! 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!