Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abnormálisan állok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abnormálisan állok ehhez a pénz dologhoz?

Figyelt kérdés
A barátnőm el akar menni áprilisban nyaralni, majd májusban külföldre pár napra. Még fiatalok vagyunk, neki jelenleg diákmunkája van. Nekem csak április elejétől lesz munkám. Tehát nem lenne pénzem, hogy elmenjünk akárhova is, még pár hónapig. Azt mondta, majd ő kifizeti, én meg részletben visszatörlesztem neki. De nekem ez nem tetszik. Úgy gondolom, nem akarom azt a pénzt költeni, ami még nincs is a kezemben. Meg amit megkeresek, nem lenne jó egyből továbbadni, mégha tudom is mire ment el. Meg hát azt a költséget is bele kéne számolni, amivel egymáshoz járunk, mert nem egy városban lakunk.
2012. márc. 10. 13:15
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
39%

Nem, te normálisan állsz a dolgokhoz, a barátnődnek vannak túl nagy igényei. Nem tudom, mit képzel. Oké, hogy neki telik ilyesmire, de mi az, hogy te ezért menj diákmunkára és fizesd majd vissza neki? Úgy veszem ki, te igazán nem is akarsz ilyen hiábavalóságokra költeni.

Ha nem érti meg, akkor keressen pénzes pasit. Gondolom, mert minden barátnője utazgat, neki is kéne...

2012. márc. 10. 13:17
 2/37 anonim ***** válasza:

Nem a kérdező megy diákmunkára!

Szerintem is felesleges így hogy nincs rá pénzed. A párod diákmunkával ilyen jól keres, hogy megengedhet magának ilyesmiket? Az szép. Menjetek el húsvétkor valéahova kettesben, nekem az is megtenné, aztén ha úgyis dolgozol áprilistól, akkor a nyáron talán belefér még egy kirándulás.

2012. márc. 10. 13:22
 3/37 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem meg te vagy sóher és teljesen okés a barátnőd:)

Menjetek nyaralni,érezzétek jól magatokat.

Unalmas lehetsz,ehh szegény lány.

28F

2012. márc. 10. 13:22
 4/37 A kérdező kommentje:
Dolgozni egyébként is mennék, csak én ezt úgy terveztem, hogy majd júliusra, augusztusra, amikor összegyűlik egy kis összeg, és rendbe rakom az itthoni dolgaimat is, majd akkor megyünk el nyaralni.
2012. márc. 10. 13:23
 5/37 anonim ***** válasza:

"Nem a kérdező megy diákmunkára!"

De írtad, hogy április elejétől lesz munkája. Én erre reagáltam. Lehet, hogy nem diákmunka, de munka.

2012. márc. 10. 13:24
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

13:22:

Miért lenne sóher? Mert nincs pénze hülyeségre? Ha téged emiatt imádnak csak a nők, akkor gondolkozz el...

Nő létemre nekem nem lenne pofám elvárni a páromtól, hogy anyagi lehetőségein felül teljesítsen, csak mert x meg y mindenhova eljut. Mi sem voltunk még sosem nyaralni, mert előbbre való a közös életünk építése.

2012. márc. 10. 13:26
 7/37 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam sóhernek, mert nem szoktam kuporgatni a pénzem. Én is benne lennék a nyaralásokban. Csak ha egyszerűen még nincs pénzem, nem akarok úgy költekezni. Nem tartom jó dolognak.
2012. márc. 10. 13:27
 8/37 anonim ***** válasza:

Szerintem kössetek kompromisszumot.

Maradjatok meg egy nyaralásnál, bőven elég az is, ha külföldre akar menni, akkor mondjuk pár napra egy olcsóbb országba.

2012. márc. 10. 13:28
 9/37 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ilyen lány megérdemli, hogy kidobják a francba... Úgy utálom az ilyen nőket. Sok volt iskolatársam is még valami büfészakon tengődik vagy otthon lopja a napot, a pasijuk meg finanszírozza nekik a nyaralást és villognak vele. Ez már bőven a pénzért szexelek kategória...
2012. márc. 10. 13:33
 10/37 anonim ***** válasza:

A nyaralás közös élmény, mellyel a kapcsolat mélyülhet, új élményt szereznétek.

Én azt javaslom, menjetek, de kettő helyett elég egy, és az nem tengerpart feltétlenül hanem megfizethető kategória legyen.

Tapasztalat: férjem is olyan típus, hogy mindenre sajnálta a pénzt, ami nem effektíve haszondolog.....ezzel sikerült néha olyan szürkévé és unalmassá tennie sok dolgot, hogy csak na. Nem azt mondom hogy szórd a pénzt ami nincs, de nézd, fiatalok vagytok, ilyenkor fontos hogy minél több legyen a közös megélt élmény, út, tapasztalat....ha mindig csak gyűjt az ember meg spórol és sosem áldoz, akkor lesz pénz de nem lesz közös emlék, max az ingyen séta a közeli parkban.

És ne értsen senki félre, az is jó dolog, mert ha szeretsz valakit bárhol jó vele, de ez a mondta érvényét veszti, ha nincs azért néha-néha egy ütősebb programotok, emléketek, amiről szívesen nézegettek képeket később. Pont azért, mert fiatalok vagytok.

Nekünk már van gyerkőcünk, lakáshitel, minden, tehát nem jut már nyaralásra feltétlenül, DE amikor fiatalok voltunk, azért néha (ha sikerült a férjemet kicsit kihúzni a spórolós mókuskerékből) jutott pár klassz élmény, amire mindketten szívesen emlékezünk vissza. És igen is kell, hogy ez több legyen, mint a sarki kis fagyizó.............

2012. márc. 10. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!