Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abnormálisan állok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abnormálisan állok ehhez a pénz dologhoz?

Figyelt kérdés
A barátnőm el akar menni áprilisban nyaralni, majd májusban külföldre pár napra. Még fiatalok vagyunk, neki jelenleg diákmunkája van. Nekem csak április elejétől lesz munkám. Tehát nem lenne pénzem, hogy elmenjünk akárhova is, még pár hónapig. Azt mondta, majd ő kifizeti, én meg részletben visszatörlesztem neki. De nekem ez nem tetszik. Úgy gondolom, nem akarom azt a pénzt költeni, ami még nincs is a kezemben. Meg amit megkeresek, nem lenne jó egyből továbbadni, mégha tudom is mire ment el. Meg hát azt a költséget is bele kéne számolni, amivel egymáshoz járunk, mert nem egy városban lakunk.
2012. márc. 10. 13:15
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is így gondolom.
2012. márc. 10. 13:38
 12/37 anonim ***** válasza:
Akkor nincs gond, mondd meg neki, hogy elégedjen meg egy nyaralással majd a nyáron......mert ebben az esetben felesleges állandóan, minden hónapban utazgatni. Tegyetek félre nyárra egy sokkal nagyobb nyaralásra a sok kicsi helyett..
2012. márc. 10. 13:40
 13/37 A kérdező kommentje:
Egyébként meg valamilyen szinten én is úgy vagyok, mint a 78%-os válaszadó, hogy a nyaralások elé helyezem az itthoni dolgokat. Tehát először itthon legyen rendben minden, úgy ahogy, és utána jöhetnek a nyaralások, programok. Én is szeretnék utazni egyébként.
2012. márc. 10. 13:41
 14/37 anonim ***** válasza:
46%

Hát barátom fiatal vagy még!

Mint élenjáró vén marha, fogadd meg a tanácsom!

Pénzed még annyi lehet mint a szemét, de barátnőd akivel fiatalon kirándulni mehetsz nem sok..ű

Lehet soha az életedben nem lesz többet ilyen alkalom!

Szard le a pénzt, majd visszafizeted neki!

A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, legyen mire emlékezned!

2012. márc. 10. 13:43
 15/37 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút jól állsz a dologhoz. Vagyis az én szemszögemből nézve, mert kb ugyan úgy cselekednék mint te.

Soha a büdös életben nem kértem kölcsönt. Senkitől soha. Nem vagyok rászorulva. Ha ráleszek akkor meg megoldom magam. Olyan pénzt pedig nem költök el amit meg sem kerestem. Nem is vettem soha hitelre semmit. Inkább nem kell.

Próbáld kicsit megértetni magad a barátnőddel. Vagy kérj szülőktől kis támogatást vagy tudom is én. :)

21F

2012. márc. 10. 13:48
 16/37 anonim ***** válasza:
47%

Kölcsönkérni nem szégyen.

A szégyen az, ha nem adod vissza.

A "vén marhának" igaza van :) (bocsánat kedves válaszoló, aki ezt írtad, hogy így nevezlek meg, nincs benne rosszindulat, sőt, magam is családos vagyok, családanya :))

A szívemből szólt. Aki mindig csak a pénzt hajhássza, értékes pillanatokra cseréli le a pénzt...

Nem idegentől kunyerálsz, hanem a barátnőd AJÁNLOTTA FEL!

Mennyivel több nő lenne boldog, ha több férfi mondana le néha a kedvünkért a büszkeségükről :)

És most itt nem kell ám keverni a "pénzszórást" meg otthonteremtést..............gondolkodjatok már: egy nyaralás árából ÚGYSEM LEHET LAKÁST VENNI MEG JÖVŐT ALAPOZNI, és itt most nyaralásról van szó, nem milliókat akar a csajszi elszórni.

Tedd boldoggá ezt a lányt, vagy spórolj egy másiknak, ahogy mondani szokás.

2012. márc. 10. 13:52
 17/37 anonim ***** válasza:

Ti hol éltek, akik azt tanácsoljátok, inkább utazza el a pénzt? Basszus, ez röhej...

Mi is fiatalok vagyunk a párommal, ha mi is elnyaraltuk volna a megtakarítást ebben a 2 évben, mondván egyszer élünk, egyszer vagyunk fiatalok, most nem tudom, honnan lenne pénzünk?

Jelen esetben lebetegedtem, annak ellenére, hogy fiatal vagyok, másfél hónapja nem tudok dolgozni, közben kirúgtak . Nemsokára mehetek a kórházba. Ha párom 80 ezres fizetéséből kéne megélnünk, mi lenne most? Úgy, hogy csak az albérlet 70ezer és abban még nincs benne a kaja? Hol éltek ti????

De mivel mi gondoltunk a jövőre, nem utazgattuk meg buliztuk el a pénzt, van annyi megtakarítás, ha hónapokig nem találok munkát, akkor sem halunk éhen.

Szóval kérdező: ne foglalkozz ezekkel. Nem tudom, milyen világban nőttek fel, irigylem őket, ha szerintük a pénz az égből hullik.

2012. márc. 10. 13:54
 18/37 anonim ***** válasza:

Ja, aki azt írta, hogy inkább nem kell semmi csak ne legyen hitel:

Manapság egy fiatalnak három úton lehet lakása:

- alátolják

- hitelt vesz fel

- összespórol alsó hangon 8 milliót.

Kedves hitel-ellenző barátom, ha aládtolták, arra nem kell büszkének lenni. Összegyűjteni egy élet alatt nem fogsz ennyi milliót. Tehát marad a hitel. Szóval szokd meg a gondolatot, hogy lesz hiteled, vagy mész a híd alá. (ha csak nem tolnak alád egy kecót)

2012. márc. 10. 13:55
 19/37 anonim ***** válasza:

Kedves 13.54.

Látszik hogy fiatal vagy.

EGY nyaralásból nem lehet a jövőt megalapozni, és most itt egy adott nyaralásról van szó (vagy kettőről, de még abból sem szarnak spanyol viaszt)

A sok fiatal látszik hogy komolykodik meg racionáliskodik, de aki már ezen túl van, tudja mit beszél :)

Aki egy vagy két nyaralásból megalapozza a jövőjét meg lakást vesz, annak gratulálok, de ilyen ember nem létezik.

2012. márc. 10. 13:57
 20/37 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy fiatal vagyok? Fiatal, aki fenntartja magát. Tisztában vagyok vele, hogy egy nyaralásból nem lehet lakást venni, de az jobb esetben is egy havi fenntartási költség. Állítólag szarul él a magyar, én nem látom... Inkább azt, hogy csurig vannak hitellel, de azért elmennek nyaralgatni, nem is egy ilyen van. Aztán hó végén mástól kér kölcsön, aki meg spórol. Én gondolkodom gyerekesen? Igen, nyilván úgy van...
2012. márc. 10. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!