Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válság pénz miatt, hihetetlen nagy vesztesnek érzem magam. Mit lehet tenni?
Vannak még ilyenek?
NIncs velem túl nagy gond, van munkám, de kis faluban élek szülőkkel. Nincsenek új ismeretségeim, szeretnék már bnőt.
Nagyjából jól is nézek ki.
De most szenvedek, szerintem a nők is luzernek tartanak onnatól hogy elmondom nem egy városban élek. Nem vagyok számukra partner jelölt. Nem látnak bennem fantáziát és ez által nem is tudnak felnézni rám.
És szerintem nagyjából egy férfi tiszteletéből alakul ki, a nőkben a szerelem, az érzelem és a találkozás utáni vágy.
Pedig eléggé tudok szeretni és normális is vagyok. Igaz nem vagyok egy társasági központi ember.
Van ilyen helyzetben valaki?
Én nem tapasztaltam ilyen hátrányt.
18 éves koromig éltem egy kis faluban Hatvan mellett.
Városi fiú volt az első komoly kapcsolatom, és városi fiú az én igaz szerelmem is, akivel 7 éve házasok vagyunk. :)
Ne legyél buta !
Én pl sokkal jobban szeretem a falun élő csajokat.
Nincsenek elszállva maguktól.Tudják mi az a házimunka, és igenis megbecsülik az embert. Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ''falusi'' csajokkal. Hajrá csajok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!