Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Egy fiúval már kb 3 éve kerülgetjük egymást. Én nagyon szeretem, persze mint barátot,de időről-időre fellángol bennem valami,és ugyérzem ,hogy szerelmes vagyok belé.AMugy télleg, kedves,aranyos ,jófej velem, de csak faceen beszélünk közvetlenül, suliban annyira nem,ott csak egymásra mosolygunk,de azt szinte folyton :)

ha beszélgetünk neten keresztül, mindig küld szivecskéket, és valahoyg mindig arra terelődik a szó,hogy hiányozni fogunk egymásnak ha már nem járunk egy suliba. A legnagyobb baj ezzel az egésszel az,hogy én szeretnék kezdeményezni, vagyis nem nekem kellene,de oylan érzésem van,hogyha valami történne is ,én lennék akkora marha ,hgyo elszalasztanám az alkalmat,mert eddig egy kapcsolatom sem volt, csak iylen buliban lévő alkalmak pasikkal. Erre most nem térnék ki hogy miért. Ez a fiú viszont a suli legmenőbb fiúja,igy nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel :S segitenétek nekem??? ( 19L)

2012. márc. 16. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
simán egy barom. élőben nem akar veled mutatkozni, de valójában oda van érted...kicsit nyissál felé. Manapság a lányok mindent megtesznek. Szóval hajrá!
2012. márc. 16. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:

de én nem akarok egy fiú után se futni!ha neki ennyit jelentek, akkor sajnálom..... :(

egyébként igaziból szerelmes nemigen volt...csak felszínes kapcsolatai voltak. lehet emiatt ilyen???

2012. márc. 16. 22:37
 3/5 anonim válasza:
Ő arra vár hogy te kezdeményez te arra hogy ő ha ez így marad akkor nem változik semmi 19 éves korodra igazán rájöhetnél hogyha szeretsz vkit akkor mutasd ki...
2012. márc. 16. 22:59
 4/5 A kérdező kommentje:

most kedves utolsó gy jön le a mondanivalód,mintha én lennék a hibás....

de kérdem én,nekem kell tapasztalatlan csitrinek kezdeményezni egy nőfalónak???

én ezen vagyok fennakadva,hgy velem mért nem ugy bánik mint a többi eddigi csajával....

2012. márc. 16. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne lépj semmit.Tök gáz, hogy szivecskéket küld és lépni sem mer...
2012. márc. 16. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!