Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Valami jó ötlet? (Csak építő válaszokat kérek)

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve. Állandóan vitatkozunk, vagyis nagyon sokat . Szakítottunk is már egy párszor,de nem bírom ott hagyni végleg,de ez mellett meg mindig keresek valakit aki megért engem és tudnám szeretni. A legutóbbi szakításunkkor társkeresőre regisztráltam és ott megismertem egy srácot akivel azóta is beszélgetek.Jó fejnek tűnik. Azt hiszem találkozni is szeretnék majd vele. Barátommal ma is összevesztünk nagyon. Állandóan csak beszél és beszél és nem hallgat meg, pedig nagyon nyomja a szívemet ez a dolog,h mindent elmondjak ,de valahogy...nem is értem ezt az egészet. És 2 hét múlva lesz az érettségim és ezeken jár a fejem,minthogy azzal foglalkoznék. Dühös vagyok ez miatt magamra.

2012. ápr. 28. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. ápr. 28. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:

bocsi, lemaradt...:S

Az a kérdés,h mit csinálnátok a 2 pasival? Találkoznátok a másik pasival?Mit gondoltok az internetes ismerkedésről? Hogyan tudnám ezt a kérdést elrendezni,h mindenkinek jó legyen?

2012. ápr. 28. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
én ugyan pasi vagyok, de szerintem azt a pasit válaszd aki törődik veled, jó hozzád, nem amelyik leszar... szóval a másikat dobd ki, koncentrálj az érettségire, és a netes ismerkedés pedig sucks :D
2012. ápr. 28. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:
jah az az! bár barátom is törődik velem,de alig hagy szóhoz jutni és én meg csak rágódom minden vackon
2012. ápr. 28. 16:41
 5/5 asdface ***** válasza:

Ha 2 ember van az életedben, akkor mindig a másodikat kell választani, mert ha a mostani pasid érdekelne, akkor nem járna a fejedben a másik.

Hülyeség, hogy rossz a netes ismerkedés, ugyanolyan emberekkel találkozol, mint az utcán. Csak van egy előnye, hogy kényelmes. :)

Találkozz a másikkal. Veszteni valód nincs.

2012. ápr. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!