Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki a 4 éves évfordulónkra? (többi a komiban)
sziasztok, most leszünk a párommal 4 évesek és azt szeretném kérdezni hogy van-e vmi ötletek hogy mit találjak ki. az eredeti tervem nem jön össze mert számít rá és most vmi olyat szeretnék ami kivitelezhető mert még tanulunk mindketten szal nincs sok pénzem.
csak azok írjanak akiknek télleg értelmes ötlete van...
21/L
Biztos velem van a baj, mert én ezt a pasitól várnám :D de azért van pár ötletem
Kérdés Merre felé? Programra vagy ajándékra gondolsz?
Kirándulás! Itt a jó idő :P Vár/Pocsolya a közelben/vonatozás szerintem ennek is megvan a varázsa
Étterem helyett vacsora gyártás :D meglepinek egy általad már elkészített süti, pezsgő/bor film
Naplemente
Hajó ->bp bkv juni7 től
venni nem tom mire lehet szüksége... szerszám/ valamilyen bérlet/ műszaki cikk? vagy valami olyan ami tudod hogy tetszik neki csak sajnálja rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!