Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen ajándékot adjak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diacica1 kérdése:

Milyen ajándékot adjak az évfordulónkra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal már lassan 3.éve vagyunk együtt. Ő 18 éves én pedig 17. Szerintetek milyen ajándékkal lephetem meg őt. Fiúk válaszára is igényt tartok:) Előre is köszönöm.
2012. márc. 5. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi soha nem ajándékozunk évfordulóra. Inkább elmegyünk együtt egyet sétálni, egy idegen városba, körülnézni, együtt töltjük az egész napot, kiszolgáljuk egymást, fergeteges szeretkezések stb. Nekem ez sokkal jobb, mint valami tárgyi ajándék. 18L 21F
2012. márc. 5. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Süss neki egy sütit, vegyél egy szexi bugyi, meg esetleg mozijegyet.
2012. márc. 5. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi sem ajándékozunk soha sem... Csak összeütök egy finom vacsit és romantikázunk egész este. Amúgy sem szeretem a felesleges dolgokat, amik csak porfogóknak jók.

22/L

2012. márc. 5. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
én is így gondolom, séta, szerelem, meg stb, de mivel majdnem húsvétra esik, szerintetek beoltozhetek neki nyuszi jelmezbe?
2012. márc. 5. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán, biztos tetszeni fog neki.
2012. márc. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!