Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ötlet lenne vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?

Figyelt kérdés

Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!

Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!

Mit javasoltok?

2012. ápr. 26. 10:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Lakik ott valaki ismerősöd, akinél alhatsz? Mert akkor mondhatod, hogy őt látogattad meg. Vigyázz, ha meglepetésszerűen pottyansz be a szülinapra, nehogy mással ünnepeljen már!
2012. ápr. 26. 11:02
 2/37 A kérdező kommentje:

ma 11:02

Nem zártkörű buli lesz,az a baj hogy senki nem lakik ott,szóval ez a baj!Úgy tudom nincs senkije

2012. ápr. 26. 11:03
 3/37 anonim ***** válasza:
Vigyél valami szép ajándékot is!
 4/37 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ne menj oda elrontani a szülinapi buliját. Nem hiába szakított veled és nem hiába nem hívott meg. Azt akarja, hogy hagyd békén, az, hogy te mit akarsz, mellékes. Ne akaszkodj rá, mint egy kismajom, hagyd békén.
 5/37 A kérdező kommentje:

ma 11:03

Nem úgy szakítottunk nem csúnya szakítás volt és nem is akarok rá akaszkodni!Nem meghívás mert egy szórakozó helyen tartja,és nem is akarok a baráti társaságával lenni,egy koncert lesz azon a helyen,szóval eltudok vegyülni a tömegbe és a reakciójára is kíváncsi vagyok!

2012. ápr. 26. 11:06
 6/37 A kérdező kommentje:
amúgy majom a jó édes anyukád
2012. ápr. 26. 11:07
 7/37 anonim ***** válasza:
Persze, menj oda és csinálj full hülyét magadból.
2012. ápr. 26. 11:07
 8/37 anonim ***** válasza:
Én nem mennék oda, bármennyire is vágynék rá. Köszöntsd föl külön, ez egy kedves gesztus, de nem hiszem, hogy az a buli a megfelelő hely a problémáitok megbeszélésére, ahova meg sem hívott. Szerintem rosszul jönne ki, és teljesen egyértelmű lenne, hogy miatta vagy ott. Lehet, hogy tolakodásnak venné, és akkor te jössz ki rosszul belőle. Ne rontsd el az esélyeidet, ha van még nála valamennyi. Nyilván átgondolta a szakítást, és az, hogy nem hívott el a szülinapi bulijába, már egy jel, hogy ő valamilyen szinten túl lépett a kapcsolatotokon.
2012. ápr. 26. 11:08
 9/37 A kérdező kommentje:

ma 11:07

Na erre vagyok kíváncsi!Ezért tettem fel a kérdést!Mert lehet hogy hüyének nézne vagy nem tudom

2012. ápr. 26. 11:09
 10/37 A kérdező kommentje:

Igen azt hiszem igazatok van,biztos hüyén jönne le!De mindig ott van bennem ha mivan ha nem?

Elvégre 2 hónapja nem beszéltünk!Azóta lehet csak arra vár hogy kezdeményezzek nála,nem lehet tudni

2012. ápr. 26. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!