Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?
Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!
Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!
Mit javasoltok?
ma 11:02
Nem zártkörű buli lesz,az a baj hogy senki nem lakik ott,szóval ez a baj!Úgy tudom nincs senkije
ma 11:03
Nem úgy szakítottunk nem csúnya szakítás volt és nem is akarok rá akaszkodni!Nem meghívás mert egy szórakozó helyen tartja,és nem is akarok a baráti társaságával lenni,egy koncert lesz azon a helyen,szóval eltudok vegyülni a tömegbe és a reakciójára is kíváncsi vagyok!
ma 11:07
Na erre vagyok kíváncsi!Ezért tettem fel a kérdést!Mert lehet hogy hüyének nézne vagy nem tudom
Igen azt hiszem igazatok van,biztos hüyén jönne le!De mindig ott van bennem ha mivan ha nem?
Elvégre 2 hónapja nem beszéltünk!Azóta lehet csak arra vár hogy kezdeményezzek nála,nem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!