Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ötlet lenne vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?

Figyelt kérdés

Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!

Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!

Mit javasoltok?

2012. ápr. 26. 10:57
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fíú XD
2012. ápr. 26. 11:40
 22/37 anonim ***** válasza:
Akkor úgy viselkedsz, mint egy naiv liba. Ez pedig még gázabb. Most már kifejezetten szánalmas vagy.
2012. ápr. 26. 11:44
 23/37 anonim ***** válasza:

"Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél szebben beszél a tett"-(Petőfi)

Olvasd el a verset, sok igazság van benne.

2012. ápr. 26. 11:45
 24/37 A kérdező kommentje:

ma 11:45

Akár hiszed akár nem pont ez a vers van kint háttérbe a monitoromon!!

És igen egy férfi ne kűzdjön??Egy férfi igen is küzdjön egy nőért!!

Építs vagy ronts mint a vihar s hallgass ha műved kész,mint a vihar ha megtevé munkája elenyész!

kívűlről tudom!

2012. ápr. 26. 11:50
 25/37 A kérdező kommentje:
Igen ha én oda megyk akkor nem a szám hírdeti hanem tettekkel mutatom hogy nekem ő kell és nem félve attól hogy ő vagy más mit gondol!!
2012. ápr. 26. 11:51
 26/37 anonim ***** válasza:
Szia! Hát szerintem nem a szülinapján kellene kezdeményezned! Hidd el én elájulnék,ha szakítás után pont a barátaimmal közös szülinapomon próbálna visszahódítani az exem...Szerintem várj még vele pár napot! Csak szimplán írj neki egy boldog születésnapot sms-t aztán szülinap után pár nappal menj el hozzá!
2012. ápr. 26. 11:52
 27/37 A kérdező kommentje:
oda állok eléje és megmondom neki hogy te vagy a nő aki nekem kell,na ezt megtennétek nagypfájuak??Nem mert beszariak vagytok és csak osztjátok az észt
2012. ápr. 26. 11:53
 28/37 anonim ***** válasza:

Persze, állj oda és küldd az arcába face to face, na gyere, most kemény leszek, te most meg fogsz hallgatni és én elmondom mit akarok, lesz@rom, hogy születésnapod van és elrontom az egészet, jövőre is lesz szülinapod:D

Hát esélyed, mint vizilónak az epsomi derbyn.

2012. ápr. 26. 12:00
 29/37 A kérdező kommentje:

Ha férfi vagy, légy férfi,

Legyen elved, hited,

És ezt kimondd, ha mindjárt

Véreddel fizeted.

Százszorta inkább éltedet

Tagadd meg, mint magad;

Hadd vesszen el az élet, ha

A becsület marad.

2012. ápr. 26. 12:00
 30/37 anonim ***** válasza:
11:53, te nem vagy normális. A csajodat még verted is legalább?
2012. ápr. 26. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!