Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?
Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!
Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!
Mit javasoltok?
"Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél szebben beszél a tett"-(Petőfi)
Olvasd el a verset, sok igazság van benne.
ma 11:45
Akár hiszed akár nem pont ez a vers van kint háttérbe a monitoromon!!
És igen egy férfi ne kűzdjön??Egy férfi igen is küzdjön egy nőért!!
Építs vagy ronts mint a vihar s hallgass ha műved kész,mint a vihar ha megtevé munkája elenyész!
kívűlről tudom!
Persze, állj oda és küldd az arcába face to face, na gyere, most kemény leszek, te most meg fogsz hallgatni és én elmondom mit akarok, lesz@rom, hogy születésnapod van és elrontom az egészet, jövőre is lesz szülinapod:D
Hát esélyed, mint vizilónak az epsomi derbyn.
Ha férfi vagy, légy férfi,
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!