Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?
Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!
Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!
Mit javasoltok?
ma 11:14
Nem nem érted!Foggalmad sincs az egészről
Ismerem őt annyira,és ha még szeret valamennyire akkor elvárná hogy küzdjek érte,és lehet arra vár és azt is tudom hogy ő akár mennyire szeret,büszkeségből akkor sem jelentkezne!!Azóta lehet másképpen látja a dolgokat
Nem azt mondtam, hogy ne próbáld meg, hanem hogy ne a szülinapján a barátai előtt csinálj magadból hülyét, mert ha netán nem örül neki annyira, akkor hatványozod a bajt, mert egy számára boldog napot/estét/pillanatot tettél tönkre, amivel végleg elásod magad. Egy próbát persze megér, de én a szülinapot nem javasolnám a nagy rizikó miatt...
"Minek jöttél ide? Miért akarod elrontani az estét?"
Ha így fogad a barátai előtt, akkor csak tekintgetsz, mint Overdose a szántásban...
ma 11:26
ok igazad van belátom!de viszont így esetleg spicces lesz és kicsit nyitottabb lenne felém,amúgy nem tudom mi lenne a reakció
Az a baj hogy nem tudom most hogy áll hozzám vagy hogyan gondol rám vagy gondol e egyáltalán!
Arra is gondoltam hogy megkérem a kezét!
Ha józanul nem tudod meghódítani, akkor megvárod, amíg részeg lesz és megkéred a kezét, azért olvasd el, amit írsz:D
Te vagy a lány, tegyük fel. Szakítasz a barátoddal, valamiért, te pontosan tudod, miért. Ő is pontosan tudja, miért lett vége, hisz nem keres, nem bizonytalan, tudja mit akar. Erre 2 hónap múlva jön a volt barátod és megkéri a kezed...hátha te erre igent mondanál...
Eszméletlen, milyen kis naiv liba vagy... Gondolkozni is kéne.
Spicces lesz és nyitottabb? Ja, talán még egyszer jól megdönget, mire te majd rózsaszín felhőkön lépdesel haza gondolván, hogy újra együtt vagytok. Aztán koppansz, a elmondja, hogy csak egy húzásra voltál jó. Vagy akkor jön majd az, hogy megkéred a kiskezét?
EMber, te beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!