Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne vagy túl átlátszó?
Nem régen szakítottunk,vagy is ő velem,azóta nem beszétünk egymással,én még szeretem őt!Holnap lesz a szülinapja és azt is tudom hogy hol fogja tartani!
Szeretném őt vissza hódítani mert még szeretem őt,viszont nem egy városban lakunk,szóva tudni fgoja hogy ő miatta leszek ott!Viszont úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne arra hogy vissza hódítsam és egy kicsit beszélgessünk,nem tudom hogy reagálna ha meglátna ott!A baj hogy 200 km van köztünk és biztosra venné hogy ő miatta vagyok ott,ami igaz is,csak így a távolság miatt elég egyértelmű és nem foghatnám arra hogy véletlen találka!
Mit javasoltok?
ma 12:05
Nem vagy vicces,soha nem ütöttem meg egy nőt sem!ne magadból indúljál ki!te nem vagy normális hogy iyeneket feltételezel!Ő volt a mindenem,óvtam még a széltöl is!!!idiota
ma 12:14
Nem hagytam teret?majd nem 300 km-re lakunk egymástól,2 hetente találkoztunk 2-3 napot!
A leírtak alapján a javaslatom minden rossz szándék nélkül: hagyd békén, lépj túl, mert csak beégeted magad.
Ha meg annyira bonyolult az egész, inkább a barátaidtól kérdezd, akik ismerik a sztorit.
De ha a lényeg ennyi amit leírtál, szerintem te vagy az utolsó akit látni akar ott.
Jobb esetben csak kiröhög, és nem fog veled foglalkozni.
Kedves Kérdező!
Egy férfi nem attól férfi, hogy cselekszik - attól férfi, hogy férfiasan cselekszik. Nem engedi, hogy az érzelmei dróton rángassák. Nem arról van szó, hogy nem vállalja föl azokat, de a helyén kezeli, uralkodik rajtuk, mert férfi.
Jó pont, hogy tudod, mit, illetve kit akarsz, node egy nő meg- vagy visszahódítását ne forradalomként fogd fel.
A nő az erős pasit szereti. Ha odamész a szülinapjára, és a szemébe mondod, amit tervezel, nem erőt mutatsz neki... Azt fogod mutatni, hogy gyenge vagy, mert még mindig FÜGGSZ tőle. Lehet tagadni, de a kommentjeiden ez jön át. Lehet persze, hogy ha megteszed, minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de erre az esély nagyon kevés. (A filmek azok, ahol az ilyen húzások beválnak, nem az élet.) Nem véletlenül tanácsolják itt Neked az emberek, hogy ne tedd.
Küzdeni kell egy nőért, de tanuld meg, hogyan. Ha exet akarsz visszahódítani, annak nem az a módja, hogy beállítasz a születésnapjára, ahová meg sem hívott és valószínűleg elrontod az estjét. A célod, hogy jó érzéseket kelts fel benne. Őszintén, szerinted ezzel azt érnéd el???
Ha pedig már mindenáron irodalmilag akarod igazolni a tettedet, ajánlom figyelmedbe a következő idézetet:
"Gondolkodj, mielőtt beszélsz, mérlegelj, mielőtt cselekszel."
26/F
Rendben igazatok van!Nem megyek oda!
De akkor még is hogyan hódítsam vissza??Ha nem találkzok vele?Hiszen így hogy 300 km van köztünk,még esély sincs arra hogy össza fussunk esetleg véletlenűl az utcán vagy akárhol!
Sms-be hogyan hódítsam vissza vagy ha fehívom?Hiszen a személyemmel akarom ezt megtenni!De ok felhívom,de mivan ha nem veszi fel?Vagy nem válaszol?Mert ha egy városba laknánk akkor lenne legalább esély arra hogy "véletlenűl össze fussunk,mert ugye a személyes kontaktustól is újra belém szerethet ha újból meglát!
De így sms-be vagy telefonon hogyan hódítsam vissa?Vagy felveszi vagy nem,vagy válaszól vagy nem,mert ha élőben látna akkor elgyengűlne,amikor szakítottunk akkor is működött köztünk a kémia,érezhető volt!Mindig is vonzódtunk,és tudom hogy egy élő hirtelen véletlen találka megmozgatna bennünk dolgokat!
De így 300 km messzirő mit csináljak?Az esélyem így még kevesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!