Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
A barátommal már 2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk 2 éve. A problémám az, hogy ha én hazamegyek vagy elmegyek bárhová ,mindig csak akkor hív ha kell neki valami! Pl: "szia mikor jössz, mert kéne nekem ez és ez" Ez nekem meg rosszul esik mert szeretném ha magamért hivna. Lehet hogy csak felfújom a dolgokat, de nem esik jól...Próbáltam vele megbeszélni mondtam neki, hogy ne csak akkor keress ha kell valami de értelmes választ nem tudod rá adni! Ti mit csinálnátok a helyembe?2012. máj. 9. 13:00
1/2 anonim válasza:
Bocsi, de mégis miért keressen telefonon? Együtt éltek, nem kevés időt töltötök együtt, beszélgettek, együtt alszotok és ha személyesen érezteti, hogy szeret, akkor miért kéne olyasmivel hívogatnia, hogy "szeretlek, hiányzol *.*"...
Másképp nem nagyon tudom értelmezni ezt a magadért keressen kijelentésedet. Azért van veled, mert téged szeret. A telefon pedig csak ilyen s.o.s. kapcsolattartás, számomra is.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az első kommentelővel. Sokaknak az okoz problémát, ha egy csaj olyanokért hívogat, hogy szeretlek, hiányzol....
Lehet, hogy csak megtanulta, hogy ezt nem kell csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!