Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az állandó kombinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az állandó kombinálgatás ellen? Többi lenn

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. Teljesen rendben vannak a dolgok, mindent (de tényleg mindent) meg tudunk beszélni. A probléma velem van: Sokszor ok nélkül nekiállok frusztrálni magam. Legtöbbször azzal, hogy "mi van ha már nem szeret, már nem érdeklem". Ezek után beindul az agyam és ezzel ijesztgetem magam, aztán ha érkezik egy SMS amiben leírja mennyire szeret, egyből megnyugszom. Az őrületbe kergetem saját magam, nagyon jól tudom hogy ez hülyeség és teljesen felesleges, de ennek tudata sem segít rajtam. Beszélgettünk vele erről, teljes mértékben korrekten és segítőkészen állt hozzá és mondta h erről nyugodtan beszélhetek neki, segít ahogy csak tud. Ilyenkor megnyugszom de persze nem vagyunk együtt állandóan és amikor egyedül vagyok kezdek el kattogni. Szeretnék ezen túl lenni, mert tudom hogy a negatív gondolatok negatív dolgokat szülnek. Nem azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak, hanem inkább az érdekelne, volt-e már valakinek hasonló élménye, és ha igen hogy tette túl magát rajta? Köszönöm a válaszokat. 23F

2012. aug. 5. 00:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is elég negatívan állok hozzá a dolgokhoz , de nekem meg van rá az okom mert én interneten keresztül ismerkedtem meg vele és még alkalmam sem volt rá hogy találkozzunk ezért vagyok bizalmatlan. Mindig arra gondolj hogy neked megadatitott az a lehetőséged hogy a közeledben van az aki ennyire szeret téged , és nincs olyan messze mint az enyém hogy 1 országgal odébb.
2012. aug. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!