Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így valakim? (bőv. Lenn)
Szóval te ilyen művészlélek vagy?
Az egyik osztálytársam is ilyen, és van barátnője
Milyen együtteseket hallgatsz?:D
Egyébként úgyis lesz valakid előbb utóbb..
Igen,mondhatjuk :) Eléggé művészlélek vagyok,itt egy példa legfrisebb versre,hogy kiültem mult vasárnap egy kis erdő részre,és ugy kezdtem irni,az más kérdés hogy jó nagy vihar kerekedett belőle XD [link] :)
Zene? punk rock akkor egyértelmű hogy the Grenma,ott a tankcsapda is,red hot chilli peppers,69 eyes,néhai ACDC,zanzibár, ami pedig nem rock de szövege miatt nagyon megtud érinteni az pedig ákos(na nem a dobrádi persze XD :) ) aztán szerintem még sok van csak nem jut eszembe..egyébként a verset is véeményezhetitek nyugodtan,ritka régen irtam :)
Amanda: és hol találjak? :) disco kilőve mert ott nem hiszem van,meg a többi hely,hiszen láttam milyen a többség ebben a korban sajnos..de ha túől rágörcsölnék az pedig azért nem lenne jó :)
Amúgy kikérem magamnak humorom az van xD de rosszfiúság az tényleg nincs,az nem én lennék,illetve azért reménykedek hátha valahol mégiscsak van őszinte lány,mégha ritka is..hiszen ha probléma van ne mással beszélje meg,legyek én a lelke fele..szerintem :)
Nem kell aggódni, majd megtalálod azt akit kell. :) A vers egész jó, még néhány év gyakorlás és talán ismertebb is lehetsz.
24/F
Szerintem nincs veled semmi baj, egyszer egy lány nagyon szerencsés lesz veled. :) De használd már a saját neved facebook-on, könyörgöm. :D Engem csak ez akasztott ki. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!