Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyas valakit szeretek akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyas valakit szeretek akit nem szabadna? Tanácsot kérnék. A többi lenn

Figyelt kérdés
Sziasztok a tanácsotokat szeretném kérni mivel nincs olyan ember a közelemben akivel beszélni tudnék és el is mondanám neki a helyzet a következő : Beleszerettem a tanáromba est tagozaton járok iskolába és elmultam 18 éves Ö olyan 25 körül lehet sokszor akad meg a tekintetünk egymáson természetesen próbálok úgy tenni mint ha észre sem venném pedig majd elolvadok.... elszögezem hogy a koromnál sokkal érettebb vagyok és eddig 1 szerelmem volt akit 4 évig szerettem és most is pont ugyan ezt érzem szóval nem fog holnap elmúlni pláne, hogy állandóan kedves és mosolyog..... nem akarok tölle semmit de az érzés ellen nem tudok mit tenni mikor órán vagyok remeg a kezem és folyton pirosodok próbálok kicsit beképzelten viselkedni, hogy taszítsam magamtól de nem meg.... kérlek adjatok tanácsot ha az érzéseimen nem is tudok változtatni hogy nyugtassam magam az óráin hogy ne lássa rajtam a feszültséget? előre is köszönöm! 18 lány
2012. okt. 1. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
úgyis észreveszi rajtad még beszélned sem kell jók a férfiak radraja...
2012. okt. 1. 00:13
 2/7 A kérdező kommentje:
szerintem már észre is vette néha olyan mint ha direkt játszadozna de nem tudok mit tenni ellene nagyon szégyenlem magam végette és Ö élvezi, hogy felettem van és hogy vonzódok hozzá...
2012. okt. 1. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
feledted van :P -már ott tartatok? -na jó csak viccelek... Tudom miről beszélsz...
2012. okt. 1. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Van felesége? Tartós kapcsolata? Mit tudsz róla?
2012. okt. 1. 07:20
 5/7 szellkriszta ***** válasza:

Ha ennyire szerelmes vagy, hogy remegsz és kipirulsz, akkor ne hagyd, hogy csak úgy kisétáljon majd az életedből, mert akkor némán fogsz szenvedni nagyon sokáig.

Kezdeményezz! Adj egy esélyt magadnak! Menj oda hozzá, csábítsd el, és bízz magadban.

(Megjegyzem, én is voltam annyira szerelmes, h szólni is alig mertem szívem választottjához, és így nem is lett semmi kettőnk között. És még azóta is nagyon-nagyon és nagyon bánom és fáj, h akkor gyenge voltam...

2012. okt. 1. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) gyűrüt nem láttam a kezén még fiatal lenne hozzá szerintem kapcsolata sincs de még is csak a tanárom amugy mikor diktál és melettem mondja az anyagot mindig félre írok folyamatosan :S amugy nagyon illedelmes és biztos, hogy nem fogja viszonozni az érzéseimet... :( az utolsónak köszönöm a bíztatást végül is küldtem neki kisebb jeleket ha akar majd lép én nem fogok viszont ha Ö igen akkor benne lennék.. :)
2012. okt. 1. 20:52
 7/7 szellkriszta ***** válasza:

Örülök, hogy segíthettem. Amúgy mért írtad, hogy biztos nem fogja viszonozni az érzéseidet? Honnan tudod?

Azt ne feledd, h szegény férfiak néha nagyon vakok tudnak lenni, ha nők által küldött apró jelekről van szó...

Na, csak annyi, hogy nekem úgy sikerült az elmúlt évben jókat pasizni, hogy én is egy kicsit odamondósabb lettem -tudom, h ez férfias, de hát a férfiak ezt értik meg.

(Amúgy meg kívánom, h legyen több szerencséd velük!)

2012. okt. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!