Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyas valakit szeretek akit nem szabadna? Tanácsot kérnék. A többi lenn
Ha ennyire szerelmes vagy, hogy remegsz és kipirulsz, akkor ne hagyd, hogy csak úgy kisétáljon majd az életedből, mert akkor némán fogsz szenvedni nagyon sokáig.
Kezdeményezz! Adj egy esélyt magadnak! Menj oda hozzá, csábítsd el, és bízz magadban.
(Megjegyzem, én is voltam annyira szerelmes, h szólni is alig mertem szívem választottjához, és így nem is lett semmi kettőnk között. És még azóta is nagyon-nagyon és nagyon bánom és fáj, h akkor gyenge voltam...
Örülök, hogy segíthettem. Amúgy mért írtad, hogy biztos nem fogja viszonozni az érzéseidet? Honnan tudod?
Azt ne feledd, h szegény férfiak néha nagyon vakok tudnak lenni, ha nők által küldött apró jelekről van szó...
Na, csak annyi, hogy nekem úgy sikerült az elmúlt évben jókat pasizni, hogy én is egy kicsit odamondósabb lettem -tudom, h ez férfias, de hát a férfiak ezt értik meg.
(Amúgy meg kívánom, h legyen több szerencséd velük!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!