Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki? Van 1 fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Van 1 fiú akit 5 éve szeretek és ő is szeret engem(15 évesek vagyunk) Reggelente talizunk a buszon iskolába menet de azt mondja h én félek tőle bármit kérdezni Adjatok tanácsot LÉCCI!

Figyelt kérdés
...és azt írta nem rég MSN-en hogy nagyon szeret + minden csak ez nem tetszik neki bennem..Van benne valami de nem félek..csak nem tudok mit mondani...a szokásos dolgok kilőve mint pl kedvencek mert ismerjük egymást rég...csak tanácstalan vagyok téma ügyben..Kééérlek adjatok tippeket nehogy + unjon emiatt!!!!:(köszi előrre is:)
2008. nov. 21. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, ha nincs téma, akkor kezdj el vmi nem hétköznapi, pl.: álmai, tervei, de mindenek előtt tudasd vele, h nem félsz tőle, és hogy ő is nyugodtan kérdezhet!
2008. nov. 21. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Mért nem kezdetek el randizni? Igazán kezdeményezhetne ő is valami találkozót. :) Nem feltétlen kell kérdezz-feleleket játszani. :)
2008. nov. 21. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom a következő varázsigét ráolvasni: Én is szeretlek. Nem megyünk el valahová? Mondjuk teázni.
2008. nov. 22. 09:57
 4/4 anonim válasza:
Jaj,de irigyelek ezért a felhőtlen szerelemért ... :)
2012. jan. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!