Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Na az a helyzet,hogy fél éve vagyok együtt a mostani barátnőmmel,de képbe lépett egy 2. lány aki nagyon megtetszett,nem szerettem bele ellenben amióta megismertem ezt a bizonyos 2. személyt azóta picit csökkent a barátnőm iránt érzett szeretetem....Még elmondanám,hogy a barátnőmmel nem jutottam el szexig (mindketten szűzek vagyunk),ha lefeküdnénk az esetleg javíthatna a kapcsolatunkon és újraélesztené benne az érzelmeket????
Hozzátenném,hogy ha ez nagy valószínűséggel nem javítana semmin akkor nem tenném meg vele mert tisztelem annyira (meg még szeretem is annyira),hogy ne így szakítsak vele és, hogy az első neki is az igazival legyen!!
19:43
Na idefigyelj öcsém.....először is nem én nyomultam rá erre a csajra,hanem ő jött oda ismerkedni és eddig semmi nem történt vele csak haverkodtunk,másodszor nézd már el bazzeg,hogy most nem térek ki teljesen az egész történetre és nem írok le neked ide egy regényt....egyáltalán nem hanyagolom el a barátnőmet...amikor tehetem vele vagyok még így is,de amióta megismerkedtem ezzel az új lánnyal azóta ez van..de most durvára nem ezen van a hangsúly,hanem olyan emberektől várnék tanácsot akik átestek hasonló szituációkon...Jaaa és tudod öcsém,az érzelmeknek nem mindig tudunk parancsolni....Na szevasz ÖCSÉM!!!
TOMAtm
Rendben,hát még nem akarom a 6 hónapos kapcsolatomat szétrombolni...de el fogom mondani a barátnőmnek,hogy hogy is érzek most jelenleg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!