Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 21 éves fiú aki nagyon tetszik nekem, a mekiben dolgozik mint diák.soha életemben nem éreztem ilyet amit most érzek iránta, szinte mindennap aott ülök és vagy egy orán hosszan lesem őt. Feltünt neki hogy nézem van hogy összenézünk és akkor kis mosoly lesz az ajkán. Hogyan mennyek oda hozzá, hogy ne égessem magam porig, hogyan beszélgessek vele... komoly őszinte válaszokat szeretnék kapni nem érdekelnek a f**ságok.

18/F

2012. okt. 5. 20:14
 1/2 anonim válasza:

Szia

Te fiú vagy?

Szerintem előszőr érdeklődd meg hogy vonzódik e hozzád és ha igen akkor kezdjetek bele.

2012. okt. 5. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:

és hogyan tegyem meg ezt a lépést, hogy ne égessem magam porig?

Amúgy meg nem voltam soha ilyen azaz heteró vagyok vagyis voltam addig míg meg nem láttam őt.

2012. okt. 5. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!