Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még valami kztünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még valami kztünk?

Figyelt kérdés
a volt barátommal fél évig oltunk együtt aztán egy veszekedés miatt szakítottunk amit nagyon megbántam és utána volt még egy barátom akivel hónapig voltunk együtt mert azt hittem hogy ha megint megpróbálok szeretni elfelejtem de nem sikerült .. és most hónapja hogy szakítottam az első sráccal akit még nem felejtettem el és megint szeretnék vele járni és ő nemtudom mit akar de én a tudomására szeretném hozni ezt hogy én még szeretem de nem tudom hogyan :s

2012. okt. 2. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
ha 15 éves vagy megértelek, ha 20 elmúltál akkor meg hülye vagy és hagyd őket békén jobb nekik nélküled.
2012. okt. 2. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
még 18 alatt vagyok és ő is és nincs neki senki sem és nem hiszem hogy tetszik neki valaki .. nem tudom mit csináljak hogy ne égessem le magam de a tudomására hozhassam hogy én még szeretem
2012. okt. 2. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Leírom neked a fontossági sorrendet:

1.) Család

2.) Megtanulsz tagolva írni. (vessző -->,)

3.) Megtanulsz írni. -->Helyesírás

4.) Tanulsz

5.) Párkapcsolat, miután tudsz tagoltan, helyesen írni.

Problémamegoldás:

Felhívod, hogy szeretnél vele találkozni, vagy facen megbeszélsz egy találkozót. Mindegy, lényeg, hogy megoldod azt, hogy találkozzatok. Ezután kinyitod azt a szép kis szád, amivel nyalóka helyett mást szoktál szopogatni, és elmondod, hogy bizony hiányzik az ő nyalókája.

Ennyi

2012. okt. 2. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
mi sem egyszerűbb ennél. Vedd fel vele a kapcsolatot valahogy. Ha kellemetlennek érzed, akkor egy sms, hogy pl "sokat gondolok rád..:". Ha érdekled, akkor ez elég.
2012. okt. 2. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
ilyen értelmes megnyílvánulásokat nem kértem... és koszonom bár ilyen egyszerű lenne ://
2012. okt. 2. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!