Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel kb. másfél éve szakítottunk, de én még mindig szeretem. Párszor találkoztunk akkor még éreztem hogy próbál közeledni felém, mindig elpirult amikor mondtam neki valamit, szóba jött az is hogy mi lenne ha lefeküdnénk, de mostanában nem akar látni. mit csinálhattam rosszul? Van egy barátnője aki folyton össze akar minket hozni. vele beszéljek hogy miért ilyen?

Vagy az jobb ha elhívom valahova (ha eljön) és megbeszélni mindent. Vagy ha váratlanul beállítanék valami csokival, virággal és ott?

Melyik lenne a "legjobb"?

Lányok válaszát is várom....16/fiú 15/lány

2012. szept. 10. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
én a csoki virág ötletet kerülném a helyedben... az olyan béna. olyan mint ha leakarnád fizetni bizonyos szolgáltatásokért cserébe :D szerintem hagy a francba, majd kihevered, lesz másik. lehet hogy csak játszik veled. de azért ne ássuk el egyből, előbb próbáld meg megdumálni vele a dolgot hogy te még mindig szereted etc... oszt lesz ami lesz... :D
2012. szept. 10. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
én örülnék ha az exem egy csokor rózsával beállítana..am sztem beszélj a barátnőével..de megbeszélhettek egy közös sétát vagy ilyensmi:)
2012. szept. 10. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is jó a csoki és a virág. de ne legyél váratlan, és ne a házához menj, azt tolakodónak venné és megijedne. találkozzatok, és ott várd vele. :)
2012. szept. 11. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
egy szál FEHÉR rózsa . hidd el azért odavagyunk :) és figyelj oda rá nagyon beszélgetésnél . Ha romantikus vagy az biztos siker . (találkozzatok meghitt helyen ) 16l
2012. szept. 14. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!