Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak félrerakta?
Van egy fiú, akiért nagyon odavagyok. Volt egy barátnője, akivel szakítottak. Ezt egy közös ismerőstől tudom, mert egyébként a barátnő másik városban lakott, sose láttam. A közös ismerős mondta, hogy szétmentek, de részleteket nem mertem kérdezősködni, hogy ne lássa, hogy nagyon érdekel a dolog.
Azóta van másik csaja, szerintem az előző lány is tudja ezt, mégis állandóan ott nyüzsög a fiú facebookján, lájkolja a képeit, tisztára mintha még mindig a barátnője lenne. Egy lájk a mostanitó, egy az újtól, mindenhol ezt látni. Ez olyan gáz nem?
Szerintetek még mindig szerelmes a lány, vagy esetleg nem is igazán szakítottak, csak a fiú "félretette" a csajt? Szokása, hogy nem zár le rendesen ügyeket, hanem elő-előszed egy egy lányt, ha eszébe jut., Azok meg hülyék, mert ugranak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!