Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Türjem ezt?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és a konzulensem bevallotta, hogy szeretné ha köztünk lenne valami ( lány vagyok). Egész végig bókol, fogdos stb. Aztán én is bevallottam, hogy szeretem, erre ő elhárított azzal, hogy addig nem lehet semmi, míg hivatalos konzulensi viszonyban vagyunk. Én megértettem és elfogadtam,, semmilyen közeledést nem tettem ezután. Ha találkozunk ő továbbra is folytatja a romantikázást, megakar csókolni stb., de én elhatárolódok tőle, hiszen azt mondta amit. Erre még ő van felháborodva, hogy velem nem lehet előrébb jutni és nem vagyok vele kedves. Mikor rákérdezek, hogy most mit akar, nem mond semmit. Havonta egyszer találkozunk csak megbeszélésre, és akkor elvárja, hogy olvadozzak tőle, de a hónap többi napján rám sem hederít. Felvetettem, hogy szeretném ha többet találkoznánk, de direkt nem is válaszol erre.. Most elviseljem ezt, hogy havonta egyszer néz csak felém, vagy nincs értelme csak hülyít? Ti mit tennétek?2012. szept. 2. 00:13
1/5 anonim válasza:
Ne viseld el senki sem köteles elviselni hogy valaki szorakozzon vele. Szerintem te megpróbátál mindent ne eröltesd láthatóan nem akar semmi komolyat maximum egy kis laza kapcsolatot és annyi, szerintem neked ez nem éri meg
2/5 anonim válasza:
Na, ne mondd már, hogy nincs egy nyamvadt telód, amivel tudnál felvenni! Nem kell mindent bevállalni, csak annyit, hogy eléggé kompromittáló legyen ránézve. Megcsinálod, aztán meg ha elég jól sikerül, akkor még ő írja meg helyetted a szakdolgozatodat, begépeli, meg be is kötteti neked.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért botrányt nem akarok.
Az a baj, hogy tényleg beleestem, de nagyon megalázó az, hogy egyébként nem akar velem találkozni.
2012. szept. 2. 00:43
5/5 anonim válasza:
Otthagynám a francba. Sztem csak kihasznál téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!