Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tűrjem ezt tovább?
Sziasztok!
Több mint 1 éve vagyok együtt egy sráccal.(19 évesek vagyunk). Az elején minden nagyon remek volt. Mostanában elég sok a konfliktus köztünk, sok minden miatt ideges ő is és én is az egyetemen. Nagyon ki szokott borulni néha. És ez gyakran további bajokhoz vezet. De persze 2-3 órán belül mindig egymás karjaiba ugrunk és elfelejtjük az egészet. Nagyon szeretem őt, tényleg, őszintén. De úgy érzem felőröl engem idegileg ez az egész és nem bírom tovább. De tudom, hogy összetörném a szívét ha most elhagynám. Szerintetek megértené ha azt mondanám, hogy egy kis szünetre van szükségem? :$ És később megpróbálhatjuk újra ha mindketten "helyrejövünk" idegileg? Mit tegyek?
Nem kell szünet.
Inkább 2-3napig csak simán ne találkozzatok.Tanuljatok a vizsgákra és pihenjetek.
Nem dönthetünk helyetted. Ha nem bírod a helyzetet, akkor valamit tenned kell, hogy változzon. Tapasztalatom szerint a "szünet" nem megoldás, mert utánna nem igazán alakul ki a kapcsolat, másrészt a szünet előtti helyzet maradna.
Ha elég felnőttek vagytok, akkor leültök, megbeszélitek a helyzetet és közösen találtok egy megoldást, ami mindkettőtök számára elfogadható.
Nehogy azt hidd, hogy a vizsgák miatt balhéztok egymással.
Ez a szünet dolog meg úgy hülyeség, ahogy van.
Ha nem tudtok békésen együtt élni, gondold át a szerelmet is. ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha nem jól döntesz, akkor akár az egész életed is rámehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!