Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tűrjem ezt tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tűrjem ezt tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint 1 éve vagyok együtt egy sráccal.(19 évesek vagyunk). Az elején minden nagyon remek volt. Mostanában elég sok a konfliktus köztünk, sok minden miatt ideges ő is és én is az egyetemen. Nagyon ki szokott borulni néha. És ez gyakran további bajokhoz vezet. De persze 2-3 órán belül mindig egymás karjaiba ugrunk és elfelejtjük az egészet. Nagyon szeretem őt, tényleg, őszintén. De úgy érzem felőröl engem idegileg ez az egész és nem bírom tovább. De tudom, hogy összetörném a szívét ha most elhagynám. Szerintetek megértené ha azt mondanám, hogy egy kis szünetre van szükségem? :$ És később megpróbálhatjuk újra ha mindketten "helyrejövünk" idegileg? Mit tegyek?

2012. jan. 15. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, ne ragadj le feltétlen egy fiúnál. Nem vagy hozzáláncolva, nem vagy még (szerencsére) a felesége... Beszéljétek meg a dolgot, ha nem megy, nem kell erőltetni. Majd eljön egyszer a szőke herceg :) Nekem a 9. lett a szőke herceg :D
2012. jan. 15. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell szünet.

Inkább 2-3napig csak simán ne találkozzatok.Tanuljatok a vizsgákra és pihenjetek.

2012. jan. 15. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem dönthetünk helyetted. Ha nem bírod a helyzetet, akkor valamit tenned kell, hogy változzon. Tapasztalatom szerint a "szünet" nem megoldás, mert utánna nem igazán alakul ki a kapcsolat, másrészt a szünet előtti helyzet maradna.

Ha elég felnőttek vagytok, akkor leültök, megbeszélitek a helyzetet és közösen találtok egy megoldást, ami mindkettőtök számára elfogadható.

2012. jan. 15. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy a vizsgák miatt balhéztok egymással.

Ez a szünet dolog meg úgy hülyeség, ahogy van.

Ha nem tudtok békésen együtt élni, gondold át a szerelmet is. ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha nem jól döntesz, akkor akár az egész életed is rámehet.

2012. jan. 15. 22:25
 5/5 Nazira ***** válasza:
Ha csak idegesek vagytok azt meglehet beszélni, viszont ha ez elfajul ne maradj vele mert később rosszabb lesz. Még csak 1 éve vagytok együtt ez nem olyan hosszú idő és fiatalok is vagytok. Szünet sosem jó abból általában csak a baj van... Segíteni kéne egymást amiben csak tudjátok ha ideges meg hát szépen fogalmazva nyalizz ha menteni akarod a kapcsolatod és lehet ő is ezt fogja mert rájön úgy jobb mint egymásnak esni. Ha elakarod hagyni mert annyira idegel akkor meg hagyd ott ha nem tudtok változtatni a dolgokon.
2012. jan. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!