Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrjem még?
Nagyon sajnállak. Babát vársz, és ennyit idegeskedsz, az nagyon nem jó! Beszélj higgadtan a pároddal,mond el neki, hogy ez neked nagyon nem esik jól. Valószínű, hogy tényleg csak beszélget vele - különben nem mondaná el -, és nincs okod a féltékenységre. Persze gondolom, attól még idegesít a helyzet.
Az sem jó, ha nem bízol meg benne, így lehet te fogod a lány karjaiba lökni. Ha megpróbálod túltenni magad rajta, és a veszekedés helyett kedves lennél vele, hogy szeressen
otthon lenni, lehet megváltozna.
Nem írtad mikor költözött vissza a csaj, és meddig volt távol, lehet csak régen látta, és azért beszélgetnek, aztán majd lassan ritkul ez.
Szeret Téged! Más esetben vissza ment volna az exéhez.
Nekem is vannak nőnemű barátaim akikkel jól elvagyok de soha sem cserélném le a barátnőmre. Barátnőmnek persze ez nem tetszik, hogy beszélek és összefutok velük néha.
Mi is veszekszünk néha, peddig semmi ok nem lenne rá. Ő is beszélgethet akárkivel, az még nem bűn.
Ha jól látom te egy féltékeny, hisztis sárkány lehetsz.
Csodálom, hogy visszahívott az urad, mikor elmentetek.
Mégis mit kellene csinálnia? Szóba sem állhat az előző barátnőjével? Miért?
Áh, reménytelen...
Nem vagyok hisztis sárkány és soha nem mondtam, hogy ne beszéljen vele ha találkoznak ezért nem is szóltam neki soha hisz én is ugyan úgy beszélek a volt barátommal ha összefutunk az utcán, de én nem tolom bele a babkocsit az árokba mert úgy lesem, hogy majd kiesik a szemem. Te könnyen ítélkezel, lennél az én helyemben kíváncsi lennék neked, hogy esne.
Néha haza szokott jönni, de kb. 1 éve, hogy végleg visszaköltözött. A békülésre csak annyit, hogy sem a családja sem a barátai nem szerették a lányt és a szülei is megmondták, hogy akkor mehet a háztól ha kibékül vele, ő pedig tart a szüleitől( velük élünk). Anno elég csúnyán átverte kihasználta, de senkinek nem hitt, hiába próbálták meggyőzni, hogy itt látták ott látták ezzel, azzal hasztalan volt. Aztán valamiért mégis vége lett. Utánna jöttek a haverok, bulik (ami sajnos még mind a mai napig, holott már családos ember) és végül én. Számomra ez akkor is abszurd dolog, hogy ott fekszem a párom mellett közben a volt barátnőmmel sms-zek. Meg utána sóvárgok. Soha nem kértem, hogy ne álljanak szóba egymással, hisz x évet lehúztak egymás mellett, attól hogy vége lett nem kell "köpködni a másikat,, de nekem ezek a dolgok amiket csinál már nem férnek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!