Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrjem még?

Figyelt kérdés
Már rettenetesen tele a hócipőm az egésszel, de ő csak kitartóan tagad. Az exéről van szó, akivel már megismerkedésünk előtt 3 évvel szakított. Azóta, hogy visszaköltözött a faluba a lány minden a feje tetejére állt. Időközben mi összeházasodtunk és van 1 egy éves fiúnk és augusztusban érkezik a kislányunk, de én már kikészülök ettől a sok veszekedéstől, ami a lány miatt van. Már abban is biztos vagyok, hogy csak a gyerek miatt házasodtunk össze, mivel ő a terhességem előtt kijelentette, hogy ő soha nem akar megnősülni. Lehet csak én szívom mellre a dolgot, de nekem megalázó, hogy az én kezemet fogja közben meg ha jön az exe őt lesi folyamatosan. Ha együtt megyünk sétálni és kint van a faluban a lány is akkor mindig elkerüli, de ha csak ő viszi a gyereket levegőzni, folyton megy a traccsparti az exel. Aztán vigyorgó pofával állít haza és elmeséli, hogy az exével beszélgetett. Ha annyira nincs túl még rajta miért nem megy vissza hozzá? Miért nem hagy minket elmenni. Már többször itt hagytam haza mentem a szüleimhez, de ő mindig sírva könyörgött, hogy menjünk vissza hozzá és csak én vagyok neki senki más, de valahányszor megbocsájtok és visszajövünk kezdődik minden elölről. Miért csinálja ezt ha állítólag nem érdekli már?
2012. márc. 22. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak. Babát vársz, és ennyit idegeskedsz, az nagyon nem jó! Beszélj higgadtan a pároddal,mond el neki, hogy ez neked nagyon nem esik jól. Valószínű, hogy tényleg csak beszélget vele - különben nem mondaná el -, és nincs okod a féltékenységre. Persze gondolom, attól még idegesít a helyzet.

Az sem jó, ha nem bízol meg benne, így lehet te fogod a lány karjaiba lökni. Ha megpróbálod túltenni magad rajta, és a veszekedés helyett kedves lennél vele, hogy szeressen

otthon lenni, lehet megváltozna.

Nem írtad mikor költözött vissza a csaj, és meddig volt távol, lehet csak régen látta, és azért beszélgetnek, aztán majd lassan ritkul ez.

2012. márc. 22. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Szeret Téged! Más esetben vissza ment volna az exéhez.

Nekem is vannak nőnemű barátaim akikkel jól elvagyok de soha sem cserélném le a barátnőmre. Barátnőmnek persze ez nem tetszik, hogy beszélek és összefutok velük néha.

Mi is veszekszünk néha, peddig semmi ok nem lenne rá. Ő is beszélgethet akárkivel, az még nem bűn.

2012. márc. 22. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

Ha jól látom te egy féltékeny, hisztis sárkány lehetsz.

Csodálom, hogy visszahívott az urad, mikor elmentetek.

Mégis mit kellene csinálnia? Szóba sem állhat az előző barátnőjével? Miért?

Áh, reménytelen...

2012. márc. 22. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy hagyd abba a féltékenykedést vagy válj el és ne enyhülj meg semmi hisztire. Szerintem szeret téged a férjed, őszinte veled, szóval nincs okod a féltékenykedésre.
2012. márc. 22. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szeret téged és az exével csak beszélget szerintem. Ha más lenne köztük azt is letagadná, hogy látta. És amikor ketten mentek ki azért kerülitek el messze, mert tudja, hogy mennyire féltékeny vagy rá. Legyél kedves hozzá otthon, ne veszekedj vele ha nem muszáj, mondd neki, hogy szereted (hiába tagadják ez fontos a pasiknak), aztán ha kellemes otthon a légkör, ne félj nem lesz kedve annyit beszélgetni az exével. Lehet az otthoni feszültségeket mondja el.
2012. márc. 22. 10:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hisztis sárkány és soha nem mondtam, hogy ne beszéljen vele ha találkoznak ezért nem is szóltam neki soha hisz én is ugyan úgy beszélek a volt barátommal ha összefutunk az utcán, de én nem tolom bele a babkocsit az árokba mert úgy lesem, hogy majd kiesik a szemem. Te könnyen ítélkezel, lennél az én helyemben kíváncsi lennék neked, hogy esne.

Néha haza szokott jönni, de kb. 1 éve, hogy végleg visszaköltözött. A békülésre csak annyit, hogy sem a családja sem a barátai nem szerették a lányt és a szülei is megmondták, hogy akkor mehet a háztól ha kibékül vele, ő pedig tart a szüleitől( velük élünk). Anno elég csúnyán átverte kihasználta, de senkinek nem hitt, hiába próbálták meggyőzni, hogy itt látták ott látták ezzel, azzal hasztalan volt. Aztán valamiért mégis vége lett. Utánna jöttek a haverok, bulik (ami sajnos még mind a mai napig, holott már családos ember) és végül én. Számomra ez akkor is abszurd dolog, hogy ott fekszem a párom mellett közben a volt barátnőmmel sms-zek. Meg utána sóvárgok. Soha nem kértem, hogy ne álljanak szóba egymással, hisz x évet lehúztak egymás mellett, attól hogy vége lett nem kell "köpködni a másikat,, de nekem ezek a dolgok amiket csinál már nem férnek bele.

2012. márc. 22. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, hát az sms-ezés, és a bámulás már más tészta mint a beszélgetés. Az meg, hogy gyereke van és folyamatosan bulizik meg számomra elfogadhatatlan lenne. Ülj le vele és egyezzetek meg abban az elején hogy mind a ketten őszinték lesztek, aztán kérdezd meg tőle, hogy téged szeret-e, vagy még mindig a másik csajt. Ha azt mondja téged akkor kérd meg rá, hogy hagyja abba amit most csinál, mert zavar. Ha abba hagyja akkor valóban szeret, ha meg egy idő után visszatér rá akkor nem.
2012. márc. 22. 11:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Már számtalanszor megtettem, leültem vele és átbeszéltük. Váltig állítja, hogy már nem érdekli és engem szeret, de mégis mindig ugyanott lyukadunk ki. Folytatja tovább az egészet!
2012. márc. 22. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor nemigazán tartja fontosnak a véleményed. Ha nem vesz komolyan semmi értelme
2012. márc. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!