Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha összejövök egy 14 éves lánnyal?
ohh dehogynem vagy olyan...;)
minden pasi olyan
szerintem más csaj most nincs neked kilátásba ezért kezdesz az egyetlennel aki szóbaállt veled.
Most mit kell piszkálni a kérdezőt? Nem csak az évek számítanak, hanem a gondolkodás, személyiség is! Jó, általában ilyenkor soknak tűnik a 4 év, de nem feltétlenül, nem mindenkinél! Amikor én 14 éves voltam, jártam 3 hónapig egy 18 éves fiúval. És képzeljétek, semmi nem történt köztünk! Órákig eltudtunk beszélgetni telefonon, el tudtunk hülyéskedni, megértettük egymást, komoly dolgokról is tudtunk beszélgetni, és nem is kellett több! Ne általánosítsatok már! Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem minden 18 éves egyforma, és nem csak szexelni akarnak? Igenis van kivétel!
Kedves kérdező! Ha úgy érzed, hogy összeillenétek ezzel a lánnyal, kedveled, megértitek egymást, jól kijösztök, akkor miért ne? Ha ő még tart tőle, akkor ne erőltesd, de nem muszáj rögtön járni! Barátkozzatok. Ha jól kijösztök, úgyis kialakul valami. Mi is egy fél évig csak barátok voltunk, úgy is indult, hogy csak barátkoztunk.
Nem kell rögtön feltétlenül egymásnak esni, mint azt sokan gondolják! Ezt beszéld meg vele is, hogy nem erőlteted, de ne utasítson el, csak barátkozzatok, ha valaminek ki kell alakulni, akkor úgyis ki fog. Sok sikert! :)
Az, hogy 14 éves, az egy dolog, a szellemi érettség is számít! Úgyanígy a 18-nál is. :) Mi is nagyjából tökre egy szinten voltunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!