Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha összejövök egy 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Már több mint másfél hónapja érzek iránta szerelmet, és el is mondtam neki, de ő valahogy azt állítja hogy szeret de nem jönne össze a korkülönbség miatt! 18 vagyok! Mit tegyek?2012. aug. 28. 18:06
2/26 anonim válasza:
felejtsd el a a lányt.Vagy várj rá
3/26 anonim válasza:
Hagyd a csajt mit vétett ellened?
4/26 anonim válasza:
18 évesen sok a korkülönbség a 14 éves kislányhoz.Szerintem felejtős.
5/26 anonim válasza:
Ha össze is jönnél vele, akkor is várnod kellene, ha szexuális kapcsolatot szeretnél ...!
És szerintem jól feltételezem, hogy akarnád ... :/
19/L
6/26 anonim válasza:
Ő még csak egy kislány, hagyd békén. Legalább van annyi esze neki, hogy ezt ő is belátja.
7/26 anonim válasza:
ha szereted, akkor nem udvarolsz neki, mert gyerek, és nem lenne jó, ha korán kezdene el nemi életet élni, tartsd ezt tiszteletben, akkor elhiszem, h szereted, egyéb esetben nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!