Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még valami ebből?
Figyelt kérdés
Exbarátommal 1évig jártunk. Egy lány miatt lett vége a kapcsolatunknak, igazából ez nagyon bonyolult történet..szóval lényegében. A lánnyal még előttem volt egy egynyaras szerelem köztük és mikor belémszeretett "teljesen elfelejtette a másik lányt" (mindez a következő tavasz közepén volt) mikor összejöttünk én nem tudtam erről a lányról viszont nyáron találkoztak, és együtt voltak pár napig amit én csak később tudtam meg...mindegy megbocsájtottam neki mert még akkor nem voltam belé szerelmes teljesen, csak annyit kértem hogy szakítsa meg a kapcsolatot a lánnyal. De ezt nem tette meg és ezt untam meg és ezért dobtam. Most viszont találkozgattunk párszor..szerintetek lehet ebből még valami, vagy ugyan azt folytatná?2012. aug. 16. 19:38
1/5 Évike147 válasza:
Te ismered ezt a fiút, csak te tudhatod mennyire tudnál benne megbízni még egyszer. Van aki képes megváltozni ezt saját tapasztalatból mondom, de nagyon fennáll a veszélye, hogy ha egyszer megtette újra benne van pakliban.. Beszéld meg vele a benned kavargó érzéseket, félelmeket és úgy is érezni fogod mennyire érzed belül a megnyugvást a szavai által. Egy beszélgetést megér. lehet rádöbbensz jobb lenne neked nélküle.. Soha nem lehet tudni.
2/5 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem:kutyából nem lesz szalonna!Ha akkor gerinctelenül viselkedett,nem hinném,hogy azóta sokat változott.Végül is Neked kell érezned,tudsz-e Neki újra bizalmat szavazni.Ha nem,akkor veszett fejsze nyele,még akkor is,ha most megint összejöttök.
3/5 anonim válasza:
Esélytelen hogy ne menjen félre megint.Oda megy ahova épp hú neki a f---a.... :S Sajnálom de ezek tények.
2. lehetőséget is ugyan azzal a nővel?!Elég gázos az ember..szerintem felejtsd el.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és szerintem is igazatok van. Nem fog ő megváltozni már...(sajnos)
2012. aug. 16. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!