Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből még barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még barátság?

Figyelt kérdés

21/L vagyok. 2 éve megismertem egy srácot, megtetszettünk egymásnak. Ő mással járt, ezért nem akart velem kapcsolatot, de találkozgatni kezdtünk barátként. Jól éreztük magunkat együtt, jókat beszélgettünk, de szexuálisan is vonzódtunk egymáshoz. Kb egy évvel ezelőtt lefeküdtünk, aztán majdnem egy évig folyamatosan szexuális viszony is volt köztünk. Nem rég megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább, mert én így nem tudok normális párkapcsolatot kialakítani mással, neki pedig szintén rendbe kell szednie az életét.

Kedvelem őt és fontos nekem, ezért nem szeretném elveszíteni. Viszont egy csomó probléma van ezzel. Ha nekem barátom lesz, tuti nem fogja megérteni, hogy találkozgatok egy sráccal, akivel előtte egy évig lefeküdtem. Ő pedig szintén csak titokban tud velem találkozni, nem tudunk együtt elmenni sehova, mert az gyanús, nem járhatunk közös társasága. Szerintetek működhet így egy barátság?

21/L

2012. aug. 5. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Titokban működhet. Amúgy gondolom el meséltétek mindenkinek, hogy szexuális kapcsolat volt köztetek. Ezt nem kellett volna. Esetleg mondjátok el mindenkinek hogy az már a múlt. Ha lesz barátod, akkor meg fogja érteni ha igazán fog szeretni. Mert egy jó kapcsolat alapja a bizalom. :)
2012. aug. 5. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát viszonylag kevés ember tudott róla. A közeli barátaim tudták. Részéről még kevesebb ember.
2012. aug. 5. 15:06
 3/4 ladylatex ***** válasza:
miért nem jöttök ti össze? :) ebből kiindulva amit leírtál, ez lenne a legegyszerűbb megoldás :D ha jókat beszélgettek és jókat sexeltek, akkor alapjában véve nem lehetne rossz a kapcsolatotok. egyébként átérzem a dolgot, ez a baj a fiú-lány barátságokkal, valamerre mindig billen a mérleg és utána nagyon nehéz rendbe hozni, valakinek fájni fog. ha viszont tényleg csak barátok akartok lenni továbbra is, akkor mindenképp az elején tisztázd le a leendő pároddal, hogy mi a helyzet. semmiképp se titkolózzatok, annál gyanúsabb nincs, és különben is rettenetesen gyerekes. persze senki nem örül szerintem annak, ha a párja egy nem azonos nemű emberrel találkozgat kettesben, még ha csak barátilag is, de szerintem ehhez idővel hozzá lehet szokni, de ehhez neked is megfelelő nagyságú teret kell majd biztosítanod a pasid számára. magamból kiindulva nehezen tudom ezt az egészet elképzelni, lány létemre mindig is inkább fiúkkal barátkoztam és számomra ez a normális, nem viselnék el senkit, aki ezt szabályozni akarná, viszont fordított esetben én nehezen tűrném el. végezetül, hogy a kérdésedre válaszoljak, bármi működhet, amiért eleget tesznek, szerintem bátran mutatkozzatok együtt, egy idő után megszokják az emberek és senkit sem fog érdekelni. :)
2012. aug. 11. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért nem járunk, mert a srácnak azóta is barátnője van.
2012. aug. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!