Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megmondtam neki hogy veled,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam neki hogy veled, de hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki már régóta tetszett, tegnap rászántam magam és mondtam neki, hogy tetszik de tudom hogy nincs esélyem nála, mert van barátnője. Erre ő azt írta, hogy aranyos vagyok (nemtom hogy ez mit jelentett) aztán még beszélgettünk és mondta, hogy van más pasi is.. Szerintetek hagyjam? Vagy az is lehet, hogy ma szakít a barátnőjével? Volt már ilyen dologban részetek? Kérlek segítsetek, megőrülök!!! Nagyon sok időbe telt mire ezt elmondtam neki (1 év) :S

15/L

2012. aug. 5. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, hogyha már több hónapja együtt van a gyerek a csajjal, akkor szerintem nem érdemes rá várnod.
2012. aug. 5. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
azt írta, hogy van más pasi is. tehát keress más pasit.
2012. aug. 5. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, ma nem fog szakítani a barátnőjével. Ebben biztos lehetsz.

Viszont, ha egy kicsit is tetszel neki, akkor később lehet esélyed, hiszen tudja, hogy te várod. (Az már más kérdés, hogy ebben a korban ti is és az elvárásaitok is gyorsan változnak. Nem biztos, hogy 1-2 év múlva kelleni fog ő neked.)

Azt tanuld meg, hogy mástól ne akard sose elvenni a pasid! Nem azért, mert nagyon csúnya dolog. Azért, mert ha mégis sikerülne, nem tudhatod majd, hogy miattad vagy a kapcsolat miatt van veled!

2012. aug. 5. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A fiú jövőhónapban lesz egy éve együtt a lánnyal...
2012. aug. 5. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor meg végképp ne reménykedj, keress mást.
2012. aug. 5. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szép dolog más fiúját elszedni.

Vagy más nőjét.

Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én még nem láttam olyat, ami így kezdődött és aminek jó vége lett.

2012. aug. 5. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha miattad otthagyja a barátnőjét, akkor téged is valószínűbb, hogy otthagy valaki más miatt. Inkább várd meg amíg szakítanak és legyél ott jókor.
2012. aug. 7. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!