Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
Az a helyzet,hogy már kb 3 hónapja elkezdtünk beszélgetni egy fiúval a suliból.Ő kezdeményezett,azt mondta ismerkedni szeretne velem.Én beleegyeztem,mert szimpatikus volt.Egyre többször irt nekem,majd elkezdtünk együtt kimenni.Egyik este haza is kisért,meg nagyon kedvesen viselkedett.Néha voltak jelzései,például a szemembe nézett,majd mosolygott,és kezdett kicsit úgy viselkedni,mintha szeretne valamit...Én meg beleéltem magam,és kezdtem megkedvelni...nem telt el egy olyan nap sem,hogy ne beszéljünk...aztán az utóbbi héten nem igazán irt...és én irtam neki kétszer,de sajnos azt mondta hogy fáradt,és nem sikerült beszélnünk...rá egy napra megint ráirtam,és beszélgettünk úgy mint,mindig...aztán egyszercsak látom,hogy facebookra kitette hogy kapcsolatban van...nagyon meglepődtem,mikor megláttam,és azt sem tudtam,mihez kezdjek...persze neki nem mondtam semmit,de észrevehető volt,hogy nincs túl jó kedvem...Azt az egyet nem értem,hogy miért viselkedett velem úgy,mintha akarna valamit,amikor csak barátként tekint rám?...Nem tudom,hogy most mit kéne tegyek...Tegyek úgy,mintha mi sem történt volna?Elég nehéz lesz...nem értem miért csinálta..Az igazat meg nem szeretném neki bevallani...nem tudom mit kéne tennem...
17/L
XD Welcome in the friendzone!
Kajak azt hittem így csak csajok szopatják a faszikat, de úgy látszik megy ez visszafelé is.
Nálam ez úgy működik, hogy egyszerre van több jelölt, vagyis olyan lány, aki szimpatikus. És persze van több lány, akinek én vagyok szimpi. Az összessel ismerkedek, hiszen nem az első tali után kezdünk járni, hanem miután valamelyest megismertük egymást. Van egy pont, mikor meghozom a döntést, hogy kivel akarom komolyabbra fordítani.
Az összes lány, aki remélt valamit, az mind koppan. Nekem is kellemetlen, hiszen volt akik között szinte pénzfeldobással döntöttem.
Viszont a haza kísérés már csak egy lánynak jár. Az nálam már a döntés után van.
Ha akad más, aki tetszik neked, akkor közeledj felé. De ha ismét visszatalál hozzád, akkor ne utasítsd el valami hülye büszkeség miatt!
Utolsó válaszoló:köszönöm szépen a választ,segitettél.:)
Nem fogom hagyni,hogy tartalék legyek....nem tudom,hogy ő mit gondol erről az egészről,és hogy eleinte mit akart tőlem...most csak azt tehetem,hogy várok,és elválik majd,hogy mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!