Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből mi lesz? SOS
"szerinte ha kapcsolatban vagyok,férfi neművel nem találkozhatok" - ez már önmagában gáz! Ha elmondod neki, semmi kifogása nem lehet!
A másik, hogy mit akarhat az illető... nos, egy hosszú távú kapcsolatban is, házasságban is van az úgy, hogy kell az embernek a megerősítés, hogy fel tudja kelteni ellenkező neműek érdeklődését. Egy kis önbizalomtuning... ki meddig megy el. Van, akinek elég egy kis beszélgetés, esetleg flörtölés, van, aki tovább is megy. Egyénfüggő.
de az a baj nem csak a barátom vélekedik így hanem a családom szerint is,de nekem a legtöbb barátom fiú,akkor senkivel ne találkozzak?az milyen barátság ha csak levelezünk?
Nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságába,persze neki sem felhőtlen a boldogsága felesége sehova sem akar elmenni vele,hívta moziba oda sem megy vele.És ezért elhívott jővőhéten moziba de így most tegyem kockára a kapcsolatom?ő is tudja és én is,hogy foglaltak vagyunk,tiszteletben tartjuk,de mindent elmondunk a másiknak,pedig nem is olyan régen ismerjük egymást
Az en parom is baromi feltekeny, mert nekem is fiuk a barataim nagy resze.
Van olyan haverom a melo helyen akinek gyerekei es felesege van. Nagyon sokat beszelgetünk. Ö kipanaszkodja magat nekem, en elmondom az en szemszögömböl hogy latom a dolgokat stb stb..... Kettesben viszont sosem mennek vele sehova. Miert? Lehet h fel uton meggondolja magat es nem csak baratkozni akar. De ha meg sem, akkor is sok a rosszindulatu ember es nem szeretnem ha valami hülye pletyka miatt lenne veszekedes a felesegevel, vagy a parommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!