Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret? Lesz ebből kapcsolat?
Én már egy éve hasonló helyzetben vagyok.(F)Mindketten tudjuk, h a legboldogabbak lennénk együtt a világon, de mindketten párkapcsolatban élünk. Előtte is barátok voltunk. Már többször bevallottuk egymásnak, h jobban szeretjük egymást, mint a saját párunkat, de még nem sikerült ezt megoldanunk. De már nem bírjuk tovább a szenvedést. Vagy összejövünk, vagy megszakítjuk a kapcsolatot.(ami annyira szoros, h ez kizárt h megszakadjon)
Én azt tanácsolom,(úgy is mint társ.tudós, aki elméletileg tudja mi kell az igazi boldogáshoz) h ne foglalkozzatok az elvárásokkal, ne fogalalkozzatok a párotokkal és senkinek a véleményével. Hanem próbáljátok meg együtt. 1,2millió válás volt rendszerváltás óta hazánban és azért, mert már az embereket nem kötötték az elvárások, vagyis szabadabbak lettek és elválhattak, még most is csak a házasságok 10%-ban van ott a boldogság, a többi gazdasági/elvárási/érzelmi zsarolási kényszerből áll még. Érted, ha azt érzed, h akkor lehetsz csak boldog, ha vele leszel, akkor tedd ezt és legyél vele. Ne tedd te is azt, amit a többi sok millió magyar, metr a végén te is egy leszel a megkeseredett emberek közül. És a változásnak mindig ára van, ezt ki kell fizetni érte. Ha mert fizetni(felvállalni a dolgot), akkor cserébe kapsz is(mégpedig a boldogságot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!