Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszabb internetes ismerkedés után elhívott a lány magukhoz hosszabb időre. Mit kellene csinálnom?
Puszi kötelező, valami apróság legyen, én a biztonság kedvéért le is borotválnám a zacsit a helyedben.
21/L
Mi is így voltunk a párommal, de 2 hónap beszélgetés után. :) Emlékszem az nap nagy vihar volt Magyarországon amikor jött hozzám. Tudtam melyik vonattal jön, de azon az éjszakán. Felakartam Bp-re menni hogy meglepjem, de Bp előtt mondta a kalauz, hogy nem biztos arra az időre felér a vonat Bp-re. Ezért Bp előtt leszálltam majd bejelentették hogy minden vonat 3-4 órát késik mert rádölt valami fa a sínekre. Nha jó beültem az állomásra és vártam. Majd megjött a vonat. Felszálltam, kerestem tudtam hogy néz ki és Ő is látott már. Beléptem abba a vasútikocsiba ahol ő ült felállt majd megcsókolt. Boldog kapcsolatban élünk a távolság ellenére is már 1 éve. Ajándékot kaptam tőle egy parfümöt. Ekkor voltam 18 éves Ő meg 20 :D
19/L
Én fiú vagyok,már volt szitum msn ismerkedés után találkozni a lánnyal.Mi kb.1,5 évig msn-eztünk,aztán én mentem hozzá autóval.140 km-re lakott tőlem.Vittem neki ajándékot,még anyujának is virágot,sőt öccsének is csokit :D :D
Aztán kaptam finom ebédet,és minden jó volt.Csak a lány volt tartózkodó..nem engedte hogy közeledjek hozzá.Sajnos élőben nem volt neki meg az a varázs,ami korábban interneten keresztül :(( Pedig előtte msn,webcam,teló is volt.Imádtuk egymást,én meg élőben is bírtam őt.Szóval figyelni kell hogy ha lehet élőben csak jobb legyen mint előtte volt.Sajnos az én történetem nem happy end lett,de ettől függetlenül sok sikert kívánok a kérdezőnek!
Lányok ha akartok ezek után még ismerkedni velem.. :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!