Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a fesztiválokon való ismerkedéshez? (pl, volt, sound, etc. )
Úgy értem ,ha mondjuk nincs barátotok/barátnőtök , akkor alapból nyitottabbak vagytok nem? mert ott mégis más a hangulat.
Most ezt azért tettem fel igazából ,mert innen a környékről már úgymond "mindenkit" (jó persze nyilván nem ) ismerek és ha valami ilyen esemény van akkor legalább van esély új embereket esetemben lányokat megismerni :D
Én Szigeten szoktam, de csak külföldiekkel, magyarok nem érdekelnek.
Volt már holland és francia pasim is korábbi Sziget fesztiválokon, velük le is feküdtem, jó fejek, aranyosak voltak.
Most miért?
Nem lehet külföldiekkel ismerkedni?
Ennyire rasszisták vagytok?
Engem izgat, ha egy külföldivel kavarok és rengeteg lány van, aki csak ezért megy a Szigetre. A franciák, hollandok ezerszer jobb pasik, mint a magyarok. Szerencsére a Szigeten már lassan többen vannak, mint a magyarok.
Mellesleg sok a külföldi lány is, a magyar fiúk előtt is nyitva áll a lehetőség... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!