Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Fiúk! Ti hogy álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a fesztiválokon való ismerkedéshez? (pl, volt, sound, etc. )

Figyelt kérdés

Úgy értem ,ha mondjuk nincs barátotok/barátnőtök , akkor alapból nyitottabbak vagytok nem? mert ott mégis más a hangulat.

Most ezt azért tettem fel igazából ,mert innen a környékről már úgymond "mindenkit" (jó persze nyilván nem ) ismerek és ha valami ilyen esemény van akkor legalább van esély új embereket esetemben lányokat megismerni :D

2012. máj. 27. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Éééén :DD
2012. máj. 27. 22:54
 12/18 A kérdező kommentje:

És Voltra? Esetleg Hegyalja ?:) Vagy Sound? Egész nyáron a balcsin melózok és csak Voltra meg Soundra kérek szabit :D

Voltra azért mert helyi vagyok Soundon meg még úgy sem voltam és legalább akkor nem kell messzire menni :)

2012. máj. 27. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Első válaszoló!

Nem a rasszizmusról van itt szó, hanem magyarellenes sovinizmusról! Nem értem, hogy nézheted le ennyire a sajátjaidat. Engem érdekelnek a külföldi lányok, de ugyanúgy a magyarok is.

2012. máj. 27. 23:43
 14/18 Johnny B. Goode ***** válasza:
59%

Hagyd, nem érdemes szót pazarolni az ilyen lányokra, ráadásul úgyis csak leszavaznak...

Ha előre tudod, hogy nem lesz komoly kapcsolat, csak dugni kellenek, akkor minek nevezed a lányt, aki csinálja?

A "magyarellenességed" meg undorító, érted nem is lenne kár, ha kiköltöznél innen.

2012. máj. 28. 10:08
 15/18 lillus0501 ***** válasza:

Én is megyek soundra:) majdnem minden évben szoktam.

A kérdésre válaszolva pedig, ismerkedni szoktam, de többet inkább nem ;) Úgysem lenne tartós, és a pasik úgyis csak egyre hajtanak a fesztiválokon:)

Bár lehet vannak kivételek:) - csak én nem találkoztam még olyannal- XD

2012. máj. 28. 23:41
 16/18 anonim válasza:
Lányok? Ezek ribik, akik terjesztik a betegségeket...
2012. máj. 29. 02:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Te meg forever alone vagy, megnyugtatlak ha te meg tudnád engedni magadnak ,hogy egyéjszakás kalandba keveredj egy szép lánnyal esetleg többször is akkor BIZTOS hogy nem lennél ezen a véleményen.

És most jön az a szöveg ,hogy engem ez nem érdekel blablabla . Esetleg az a nyilvánvaló kamu hogy most neked barátnőd van, láttam már pár válaszod és tudom hogy nincs :D De az igazság az ,hogy ideges vagy amiért neked nem jön össze - mondj csak mást és hazudj önmagadnak is !!!

2012. máj. 29. 13:29
 18/18 Költőnő? ***** válasza:
100%
egész pontosan mi is a kérdés? Hogy lehet-e fesztiválokon ismerkedni??? Tapasztalataim alapján ott lehet a legjobban:) Az, h kinek mi a célja vele, viszonylag gyorsan kideríthető:) És persze, miért ne lehetne akár egy szép egy éjszakás emlék? Ha mketten csak ennyit vártok, semmi baj ezzel! Szal csak vidáman, nyitottan! CSapj a lecsóba:)))) 32n
2012. máj. 29. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!